BANKSY/WARHOL EXHIBITION @ Moco Museum

Het Moco museum in Amsterdam heeft een breed scala aan moderne, inspirerende en hedendaagse kunst die wij tentoonstellen aan het grote publiek. Moco Museum richt zich vooral op bewezen Kunstenaars die een eigen visie hanteren waar geen concurrentie bij in de buurt komt.

Over Banksy
Vele vragen het zich af, wie is toch die Banksy? Banksy is een vermoedelijk Britse kunstenaar die veelal straatwerk aflevert. Banksy is begonnen als graffiti artiest, zijn werken zijn vaak humoristisch en politiek van aard. Veel van zijn straatwerken zijn net als zijn canvas werken te bewonderen in ons museum. Zo hangt er een enorme variant van de ‘Beanfield’ op de begane grond. Een enorme blikvanger als u bij ons de tentoonstelling van Banksy binnenkomt. Verder zijn ‘the girl with Balloon’, ‘Laugh now en ‘Keep it Real’ hoogtepunten van de Banksy collectie. Banksy. Come check it out..

Over Warhol
Over Andy Warhol is meer bekend dan over Banksy. De tentoonstelling van Warhol bevindt zich op de beneden verdieping. De tentoonstelling heeft als benaming ‘Royal’. Zelfs twintig jaar na zijn dood is zijn kunst nog steeds zeer geliefd. In de tentoonstelling kunt u de liefdes van Warhol aan het leven terugvinden. Een zeer mooi stukje geschiedenis voor de kunstliefhebber. Op de beneden verdieping hangt ook de wereldberoemde ‘Campbell’s soup can naast de Tesco Soup can van Banksy’. De Warhol tentoonstelling is een prachtige aanvulling op uw bezoek voor de Banksy tentoonstelling.

10 Events voor BANKSY/WARHOL EXHIBITION @ Moco Museum 10 Events

Events in Nederland (10)