GUUS MEEUWIS GROOTS MET EEN ZACHTE G 2017 tickets

Groots met een zachte G 2017

Guus Meeuwis bezoekt in 2017 wederom het Philips Stadion in Eindhoven voor alweer de 12e editie van zijn Groots met een zachte G concerten. Op donderdag 8 juni, vrijdag 9 juni, zaterdag 10 juni, zondag 11 juni en dinsdag 13 juni 2017 zal hij het stadion weer op zijn grondvesten laten schudden. “Groots lijkt elk jaar alleen maar gaver en mooier te worden! En dat is echt niet persé onze verdienste maar vooral ook die van het publiek. Natuurlijk doen we elk jaar ons stinkende best om een nog betere show neer te zetten en een nog mooier decor te verzinnen, maar het zijn elke keer weer die 34.000 bezoekers per avond die ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Dus stoppen? Nee, zeker niet!” aldus Guus Meeuwis.

Bezoekers kunnen voorafgaand aan de concerten alvast genieten van de Brabantse gastvrijheid op het Plein van de Hemelse Voorpret, een gezellig horeca plein direct naast het stadion. De concerten, door vele betiteld met de geuzennaam zomercarnaval, is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een solo artiest in Nederland.

Meer informatie over de Groots met een zachte G concertreeks vindt u op www.grootsmeteenzachteg.nl.

NB: het concert op dinsdag 13 juni is een besloten concert voor Sligro. Het is niet mogelijk om voor deze show kaarten via Ticketmaster te bestellen.

Maximum aantal tickets & groepsboekingen
Er geldt voor deze concerten een maximum van 20 tickets p.p. Indien u meer dan 20 tickets wilt bestellen, dan kunt u een groepsaanvraag plaatsen via: groepen.grootsmeteenzachteg.nl. Op deze speciale pagina kunt u exact zien wat de tarieven en beschikbaarheid per dag is voor groepen.

VIP arrangementen
Voor deze concerten zijn ook VIP arrangementen verkrijgbaar. De verkoop van VIP-arrangementen start op 13 juni. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.grootsmeteenzachteg.nl/vip.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'GUUS MEEUWIS GROOTS MET EEN ZACHTE G 2017'

Probeer je zoekopdracht aan te passen of browse voor events in de onderstaande categorieën.

Browse per Categorie