Jeroen Leenders tickets

Jeroen Leenders
De mens is niet in staat nieuwe dingen te maken, want alles is al uitgevonden, maar toch creëert Jeroen Leenders iets unieks. Wat het exact is weet niemand. De meningen gaan van cynisch-positief tot compleet geschift. Misschien is hij wel gek! Maar wat als de gek gelijk heeft? Dan zullen we moeten toegeven hoe klein we zijn, hoe onbeholpen en onbekwaam. Geen giant leaps, maar voorzichtig geschuifel.

We kunnen de tijd niet onderwerpen, de regen niet stoppen, de wind niet draaien, het magma niet dicteren, we kunnen zelfs niet voorkomen dat het gras tussen de tegels opschiet. Juist daarom moeten we lachen. Lachen om onze eigen domheid. Lachen om de dwaling van de ander. Maar vooral ook lachen om de dwaas in onszelf die denkt iets te weten…

Waarover het zal gaan? Over alles en over niets. Wát hij zegt is niet zo van belang. Wat telt is dát hij het zegt. Dus wees welkom op een ervaring zonder naam, zonder beschrijving, zonder niche. Gewoon een anderhalf uur lang Jeroen Leenders. En die 'sorry'?, die is enkel uit beleefdheid.

Jeroen Leenders is winnaar van onder andere het Leids Cabaret festival 2010 en de Comedy casino cup (nationale Belgische televisie) en brengt zijn eerste avondvullend theaterprogramma ‘Sorry, ik ben Jeroen Leenders’. Vijf jaar geleden was hij nog een eenvoudige taxichauffeur die voor het eerst optrad in The Joker, Antwerpen, hét stand- up podium in Vlaanderen. Maar nu woekert hij met succes in, over en door de Lage Landen met zijn confronterende en absurde humor.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Jeroen Leenders'

Probeer je zoekopdracht aan te passen of browse voor events in de onderstaande categorieën.

Browse per Categorie