Monster Jam tickets

Na het succes van vorig jaar met meer dan 30.000 bezoekers brult Monster Jam® op zaterdag 8 juli opnieuw in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien…meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie!

Monster Jam is het meest spectaculaire live event op vier wielen. Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. Drivers van wereldklasse strijden in zowel monster truck racing als freestyle competities. Beleef hoe de meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger®, Max-DTM, El Toro Loco®, Pirate’s Curse, Monster Mutt® en veel meer, je op het puntje van je stoel laten zitten met hun onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts.

De Monster Jam Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans de unieke kans om de Monster Jam trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

2 Events voor Monster Jam 2 Events

Events in Nederland (1)

Internationale events Internationaal (1)

 • 17 jun 2017 za 20:00
 • Monster Jam 2017

  za 20:00
 • za 20:00

  Vicente Calderón

  Madrid

  Spanje

 • Zoek tickets Je wordt doorgestuurd naar een interne partner