Motel Mozaïque tickets

SLAAPPROJECT
Het slaapproject van MOMO17 wordt gehost door het Eddie the Eagle Museum en speelt zich af in het Ro Theater. Slaaptickets selecteer je na selectie van een dagticket of passe-partout bij een volgende stap in het bestelproces. Of als je al een ticket voor Motel Mozaique hebt, dan kun je een los slaapticket voor 7 of 8 april kopen.

TINDERSTICKS OPENT MOTEL MOZAIQUE
De legendarische Britse band Tindersticks opent op donderdag 6 april het Motel Mozaïque Festival 2017 met een exclusief cine-concert in de Rotterdamse Schouwburg. De band speelt live de soundtrack die ze componeerden bij 'Minute Bodies', een film van tindersticks-frontman Stuart A. Staples himself. De film is een eerbetoon aan cinematograaf F.
Percy Smith. En 'exclusief', dat mag je best letterlijk nemen: dit is de enige Nederlandse halte van tindersticks tijdens hun Europese tournee.
Het concert bestaat uit twee delen; de band speelt na de live-score bij de film nog een set met ouder materiaal tindersticks.

Je kunt voor Motel Mozaïque Festival 2017 passe-partouts (7 & 8 april) en dagtickets (7 of 8 april) kopen, inclusief of exclusief het speciale openingsconcert van tindersticks op donderdag 6 april.

TICKETS
Naast een los ticket voor dit cine-concert a 24 euro kun je er ook voor kiezen om een voordelig combi-ticket te kopen! Selecteer voor het Motel Mozaïque Festival een passe-partout (voor 7 & 8 april) of een dagticket (voor 7 of 8 april) en vervolgens kun je er bij de volgende stap in het bestelproces voor kiezen om tindersticks toe te voegen voor respectievelijk 5 of 10 euro.

MOTEL MOZAIQUE
Motel Mozaïque is één groot avontuur waarbij je een hoop spannende, relatief nieuwe artiesten op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst ontdekt. Het festival waar je kunt verwachten het onverwachte te gaan ervaren. Ook voor speciale projecten of unieke samenwerkingen en cross-overs ben je er aan het juiste adres. Bezoekers kunnen op bijzondere wijze overnachten en creatieve gidsen (ver)leiden ze langs hun favoriete plekken in de stad.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Motel Mozaïque'

Probeer je zoekopdracht aan te passen of browse voor events in de onderstaande categorieën.

Browse per Categorie