Nitro Circus Live

** Yeah, voor de echte Nitro Circus fan is het Collector Ticket beschikbaar! Meer info Ticketmaster.nl/collectorticket **

Onder leiding van Travis Pastrana, presenteert het wereld beroemde extreme sport spektakel, Nitro Circus Live, hun grootste show ooit met spectaculaire nieuwe creaties en verbazingwekkende stunts.

Op zaterdag 20 februari 2016 is de bizarre entertainment show te zien in het GelreDome in Arnhem.
Nitro Circus Live tilt action sport naar een geheel nieuw niveau door de beste atleten in freestyle motocross (FMX), BMX en skate samen te brengen. Onder leiding van de 17-malig X-Game winnaar Travis Pastrana, zit deze show vol met verbazingwekkende nieuwe stunts, record-brekende prestaties en bizarre trucs. In idiote toestellen als badkuipen, banken, mini steps, hobbelpaarden en Barbie auto’s worden de riders van de ‘Jacked-up Nitro Gigant-A-Ramp’ gelanceerd die dit jaar met 15 meter, 3 meter hoger is dan bij voorgaande edities en de riders tot wel 6 meter verder kan lanceren.

Nitro Club Ticket:
- De beste plaatsen in het stadion, op de eerste ring, vanwaar de actie goed bekeken kan worden
- Een souvenir lanyard en elektronisch ondertekende A2 poster
- Een geweldige 1 uur durende pre-show achter de schermen inclusief:
* Het exclusief volgen van de laatste 30 trainingsminuten
* Een exclusieve, 30 minuten lange, Vraag en Antwoord sessie met Travis Pastrana en de sterren van Nitro Circus Live op de show set, gepresenteerd door de show MCs en inclusief het weggeven van prijzen

Travis Pastrana: “We hebben een geweldige tijd gehad tijdens de wereld tour van afgelopen jaar en kunnen niet wachten om met deze nieuwe tour naar Europa te komen. Voor elke show pushen wij elkaar weer om harder te gaan en verder te springen dan de keer ervoor. In 2016 wordt het krankzinnig! Daarnaast is het decor dit jaar helemaal over de top. De fans zullen weggeblazen worden!”

De FMX line-up bestaat uit ’s werelds eerste triple backflipper en regerend X Fighter kampioen Josh Sheehan, de Australische X-Games gouden medaille winnaar Blake ‘Bilko’ Williams, Cam Sinclair en de Amerikaanse superster Adam Jones. Voor het BMX gedeelte van de show kunnen bezoekers een reeks van nooit eerder vertoonde stunts verwachten onder leiding van James Foster, de enige persoon ter wereld die op dit moment triple backflips uitvoert, en andere grote namen zoals ‘The Warrior’ Jed Mildon en X-Games medaille winnaar Andy Buckworth. Fans kunnen ook uitkijken naar het weerzien van de Nederlandse Jolene van Vugt, de stoerste vrouw in action sports en het baanbrekende rolstoeltalent in motorcross (WCMX) Aaron ‘Wheelz’ Fotheringham.

De nieuwe Nitro Circus show staat geheel in het teken van een circus uit 1920 met olifanten, beren, clowns, trapeze artiesten, vlammenwerpers, leeuwentemmers en meer. De bezoeker waant zich in een griezelig, verlaten en vervallen Big Top. Ondersteund door een lichtshow en explosief vuurwerk, biedt het nieuwe thema de perfecte setting voor de meest spectaculaire show in de geschiedenis van Nitro Circus.


9 Events voor Nitro Circus Live 9 Events

Events in Nederland (3)

Internationale events Internationaal (6)

 • 27 jan 2016 wo 20:01
 • Nitro Circus Live - Platinum billetter

  wo 20:01
 • wo 20:01

  Telenor Arena

  Fornebu

  Noorwegen

 • Zoek tickets Je wordt doorgestuurd naar een interne partner