Xavier Rudd tickets

De Australische Xavier Rudd stond jarenlang bekend als kampvuurkoning die succesvol als one-man-band optrad, zittend, omringd door zijn collectie van digderidoos, gitaren en percussie. Nu pakt hij het anders aan.
Xavier Rudd zal dit keer als frontman op het podium te zien zijn, omringd door een 8-koppige band. The United Nations staan voor een samensmelting van diverse culturen, stijlen en muzikale invloeden uit onder andere Australië, Zuid Afrika, Samoa, Duitsland en Papua Nieuw Guinea.
Dit is een droomproject voor Rudd, die met deze internationale muzikanten een nieuw album lanceert, genaamd ‘Nanna’. De boodschap dat muziek mensen over de hele wereld kan samenbrengen tot een gemeenschap staat centraal. De mix van gitaar, bas, drums, percussie, keyboard, blazers, dwarsfluit en backing vocals, neemt je mee naar de tijd van flowerpower, Woodstock, haarbanden en grote ronde brillen.

Een perfecte combinatie met de locatie, strandtent Woodstock 69 bij Bloemendaal aan zee. Deze bijzondere zomeravond wordt gepresenteerd door het Haarlemse poppodium Patronaat.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Xavier Rudd'

Probeer je zoekopdracht aan te passen of browse voor events in de onderstaande categorieën.

Browse per Categorie