Help ons de bots te verslaan

Voor een eerlijke ticketverkoop vragen we je om op het vakje hierboven te klikken.

Sorry, er ging iets fout. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Je tickets zijn misschien nog steeds beschikbaar. Klik hieronder op refesh en probeer opnieuw.

Aborted

04 aug
2017
vr
21:00

Odasingel 88 6131GZ Sittard

Start verkoop:
Start do, 04/05/17 10:48

Alle tijden zijn CEST

Event info

Event info

BELGISCHE METAL!

Het is weer tijd voor een goed potje Belgische metal in Poppodium Volt!Aborted maakt al sinds 1995 een mengeling van grindcore, hardcore en death metal. Hoewel de basis in België ligt bestaat de huidige line-up ook uit bandleden uit Nederland en de Verenigde Staten. Arborted hakt, zaagt en scheurt met brute kracht maar heeft ook oog voor melodie.Tours met onder meer Cryptopsy en Morbid Angel en optredens op Graspop en Wacken hebben voor een trouwe fanbase gezorgd. Tot dusver bestaat de discografie uit 9 studio albums, 4 EP’s en 1 live DVD. Op meest recente album Retrogore (2016, Century Media Records) zijn alle elementen terug te vinden die Aborted zo speciaal maken: de unieke vocalen van Sven de Caluwé, tempowisselingen, snelle drums en scherpe solo’s. Het album is een bekroning van een indrukwekkende en succesvolle carrière. Zelfs na 20 jaar is deze band nog altijd niet te evenaren en live is dit een bijzondere ervaring die je niet mag missen.

APOPHYS

Apophys, afkomstig uit Eindhoven, bestaat sinds 2012 maakt stevige death metal. De band bevat leden uit o.a. God Dethroned en Toxocara. Sinds de release van hun debuutalbum mocht deze band al touren met bands als Vader, Hate Eternal en Dying Fetus. In 2017 startte de bands met de opnames van het tweede album 'Devoratis'. De productie hiervan ligt in handen van Stefano Morabito, bekend van zijn werk met Fleshgod Apocalypse en Hour of Penance.

COLLISION

Grindcore met metal en hardcore ingredienten uit Lottum! Deze band zorgt voor een onvervalste, 'straight-in-your-face', muur van geluid. Beïnvloed door de old school bands, maar zeker niet retro! Ook deze heren mochten al spelen met zeker niet de minste bands: Gojira, Saxon, After Forever, noem maar op!

Promotor van dit event:
Poppodium Volt, Houtmanstraat 2, 6163HR, Geleen

Ticketlimiet per klant is: 10
  • Rang 1

    16.00 EUR*

    (incl. 2.00 EUR servicekosten)

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.

Bezorgkosten
Bezorgmethode
Bestemming
Geen informatie over bezorgmethodes beschikbaar.

Zoek naar tickets

Zoek tickets - Laat ons de best beschikbare plaatsen voor je zoeken of selecteer zelf een plaats & prijs.

De tickets zijn nog niet gereserveerd.

*Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie) en exclusief kosten annuleringsverzekering (per ticket), indien van toepassing.
Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Jouw rekening wordt niet belast

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.