Help ons de bots te verslaan

Voor een eerlijke ticketverkoop vragen we je om op het vakje hierboven te klikken.

Sorry, er ging iets fout. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Je tickets zijn misschien nog steeds beschikbaar. Klik hieronder op refesh en probeer opnieuw.

Andrea Bocelli

14 okt
2017
za
20:00
Er zijn geen tickets beschikbaar.

De Passage 100 1101 AX Amsterdam

Start verkoop:
Start vr, 16/12/16 12:00

Alle tijden zijn CEST

Event info

Event info

Andrea Bocelli komt voor het eerst in tien jaar tijd voor een concert naar Nederland. Op zaterdag 14 oktober geeft de Italiaanse zanger een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Andrea Bocelli is een van de grootste tenoren van zijn generatie. Hij is de bestverkopende solo-artiest in de geschiedenis van de klassieke muziek met meer dan 80 miljoen verkochte albums in de afgelopen 22 jaar. Wereldwijd zijn mensen in de ban van zijn bijzondere stem waarmee hij grote aria's en klassieke populaire lovesongs zingt. Romantiek, passie en emotie zijn slechts enkele woorden die de stem van Andrea Bocelli beschrijven. De fenomenale zanger heeft elf opera’s en tal van hits op zijn naam staan en tourt hiermee de hele wereld rond. Vriendin en collega Celine Dion deed in het verleden de uitspraak; 'Als God kon zingen', dan klonk hij als Andrea Bocelli'.

Vorige maand heeft Andrea Bocelli zijn meest succesvolle album Romanza na 20 jaar opnieuw uitgebracht in een speciale editie. Wereldwijd zijn hier 17 miljoen exemplaren van verkocht, sinds de eerste editie in 1996. Zijn laatste studio-album Cinema, dat afgelopen voorjaar verscheen, is genomineerd voor een Grammy Award in de categorie Best Traditional Pop Vocal Album. Het is een popalbum met de grootste filmhits aller tijden uit filmklassiekers als ‘Love Story’, ‘The Godfather’, ‘La Vita E Bella’, ‘West Side Story’ en ‘Breakfast At Tiffany’s’. Op dit album zingt hij in vijf verschillende talen (Italiaans, Frans, Spaans, Engels en Siciliaans) en het bevat bijzondere duetten met o.a. popdiva Ariana Grande (E piu ti penso) en Nicole Scherzinger (Don’t cry for me Argentina).

Tijdens het concert in de Ziggo Dome neemt de zanger het publiek mee naar deze epische filmsets en zingt hij zijn bekende geliefde songs van zijn succesvolle albums. Daarnaast komt ook zijn klassieke repertoire, inclusief een aantal van zijn bekendste aria’s, ruimschoots aan bod.

LET OP GEEN VERKOOP VIA PRIMERA

Promotor van dit event:
Mojo Concerts, Noordeinde 21, 2611 KE, Delft, Nederland

Ticketlimiet per klant is: 8
 • Rang 1: zitplaatsen

  120.00 EUR*

  (incl. 10.00 EUR servicekosten)

 • Rang 2: zitplaatsen

  104.50 EUR*

  (incl. 9.50 EUR servicekosten)

 • Rang 3: zitplaatsen

  88.00 EUR*

  (incl. 8.00 EUR servicekosten)

 • Rang 4: zitplaatsen

  77.00 EUR*

  (incl. 7.00 EUR servicekosten)

 • Rolstoel-/begeleidersplaatsen

  104.50 EUR*

  (incl. 9.50 EUR servicekosten)

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.

Bezorgkosten
Bezorgmethode
Bestemming
Geen informatie over bezorgmethodes beschikbaar.

Zoek je iets speciaals?

Wist je dat we voor dit evenement ook Platinum tickets beschikbaar hebben? Platinum tickets zijn perfect als je op zoek bent naar iets speciaals, want Platinum tickets zijn de beste plaatsen in de zaal!

De prijzen zijn vanaf 280.00 EUR per ticket. Bekijk tickets