Help ons de bots te verslaan

Voor een eerlijke ticketverkoop vragen we je om op het vakje hierboven te klikken.

Sorry, er ging iets fout. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Je tickets zijn misschien nog steeds beschikbaar. Klik hieronder op refesh en probeer opnieuw.

Bruno Mars - 24K Magic World Tour

09 mei
2017
di
20:00

De Passage 100 1101 AX Amsterdam

Start verkoop:
Start ma, 21/11/16 10:00

Alle tijden zijn CEST

Event info

Event info

GEEN VERKOOP VIA PRIMERA

Wereldster Bruno Mars kondigde zijn wereldtournee The 24K Magic World Tour vanochtend aan. De magie begint in Antwerpen op 28 maart en reist tot en met juni 2017 door Europa, met concerten in onder meer Londen, Parijs, Madrid, Zürich, Kopenhagen en dus ook Amsterdam. Daarna trapt Mars vanaf 15 juli zijn Noord-Amerikaanse tournee af in Las Vegas, gevolgd door data in meer dan 45 steden in de VS en Canada voordat hij afsluit met een ‘four-night-stand’ in The Forum in Los Angeles. Zie voor alle details de officiële homepage van The 24K Magic World Tour. Tickets voor alle concerten zijn vanaf maandag 21 november te koop.

The 24K Magic World Tour ondersteunt Mars’ langverwachte nieuwe album ‘24K Magic’ (uit te spreken als twenty-four carat magic) dat deze vrijdag, 18 november, wereldwijd verschijnt op het label Atlantic Records. Voorinschrijven kan vanaf nu via de Bruno Mars Official Store; alle pre-orders krijgen bovendien het eerst toegang tot tickets voor The 24K Magic World Tour. Dit is Bruno Mars’ eerste volledige tournee sinds 2013, toen hij succes beleefde met zijn Moonshine Jungle World Tour waarvoor wereldwijd twee miljoen kaartjes over de toonbank gingen voor in totaal 155 uitverkochte concerten.

Mars, momenteel te zien op de cover van Rolling Stone, heeft een aantal belangrijke tv-optredens voor de boeg, te beginnen met de opening van de 2016 American Music Awards, live uitgezonden op zondag 20 november. Daarna treedt hij op bij de Victoria’s Secret Fashion Show op 5 december. Onlangs was hij al te zien bij Saturday Night Live, waar hij zijn hit ‘24K Magic’ en een nieuwe album track, ‘Chunky’, ten gehore bracht.

Over Bruno Mars:
Mars won meerdere Grammy Awards en werd maar liefst 20 keer genomineerd. Hij verkocht wereldwijd meer dan 170 miljoen singles en ruim 26 miljoen albums, wat hem een van de bestverkopende artiesten aller tijden maakt. De door critici bejubelde zanger, componist, producer, regisseur en muzikant voerde recent nog de hitlijsten aan met de wereldhit ‘Uptown Funk’. Het nummer schreef geschiedenis als de langste Billboard ‘Hot 100’ Single van de jaren 2010 en was slechts de tiende single in het 57-jarig bestaan van de hitlijst die maar liefst veertien weken op nummer 1 stond. ‘Uptown Funk’ won bovendien talloze onderscheidingen, waaronder drie 2016 Grammy Awards, inclusief de gewilde prijs voor Record of the Year. Daarnaast werd de clip verkozen tot Best Male Video bij de 2016 MTV Video Music Awards.

Mars keerde afgelopen februari terug op het podium van de Super Bowl Halftime Show om daar op te treden naast Beyoncé en Coldplay. Zijn eigen historische optreden uit 2014 schreef binnen de NFL geschiedenis als de op één na best bekeken Super Bowl Halftime Show ooit met een recordaantal van 115,3 miljoen kijkers, terwijl hij daar ook nog eens de jongste headliner ooit was. Volgens Billboard scoorde Mars zijn eerste vijf ‘Hot 100’-singles sneller dan elke mannelijke artiest behalve Elvis Presley. Als zanger, componist en producer bracht Bruno Mars het tot een ongelooflijk aantal van 35 ‘Hot 100’-hits tot nu toe.

Promotor van dit event:
Mojo Concerts, Noordeinde 21, 2611 KE, Delft, Nederland

Ticketlimiet per klant is: 8
 • Staanplaatsen

  81.40 EUR*

  (incl. 7.40 EUR servicekosten)

 • Zitplaatsen geplaceerd

  75.90 EUR*

  (incl. 6.90 EUR servicekosten)

 • Zitplaatsen geplaceerd

  70.40*-75.90 EUR*

  (incl. 6.40-6.90 EUR servicekosten)

 • Zitplaatsen geplaceerd

  53.90*-70.40 EUR*

  (incl. 4.90-6.40 EUR servicekosten)

 • Rolstoel-/begeleidersplaatsen

  81.40 EUR*

  (incl. 7.40 EUR servicekosten)

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.

Zoek je iets speciaals?

Wist je dat we voor dit evenement ook Platinum tickets beschikbaar hebben? Platinum tickets zijn perfect als je op zoek bent naar iets speciaals, want Platinum tickets zijn de beste plaatsen in de zaal!

De prijzen zijn vanaf 290.00 EUR per ticket. Bekijk tickets

Bezorgkosten
Bezorgmethode
Bestemming
Geen informatie over bezorgmethodes beschikbaar.