Help ons de bots te verslaan

Voor een eerlijke ticketverkoop vragen we je om op het vakje hierboven te klikken.

Sorry, er ging iets fout. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Je tickets zijn misschien nog steeds beschikbaar. Klik hieronder op refesh en probeer opnieuw.

Chris Rock: Total Blackout Tour - Platinum Tickets

08 okt
2017
zo
19:30

De Passage 100 1101 AX Amsterdam

Start verkoop:
Start vr, 12/05/17 13:00

Alle tijden zijn CEST

Event info

Event info

Chris Rock is een van de bekendste en meest getalenteerde comedians op aarde, en wordt geprezen door zowel fans als critici. In zijn inmiddels meer dan drie decennia durende carrière heeft Chris Rock grote successen geboekt in de TV- en filmwereld als performer, acteur, regisseur en schrijver.
In 2014 leidde hij de sterrencast van Top Five, een uitstekend ontvangen comedyfilm die hij ook zelf schreef en regisseerde. In 2009 stortte Chris Rock zichzelf in de documentairewereld als schrijver en producer van Good Hair en in 2014 produceerde hij Eat Drink Laugh: The Story of the Comic Strip, een documentaire over de geschiedenis van een van de beroemdste comedyclubs in New York. Verder schitterde hij als acteur in de Grown Ups en Madagascar series, en in films als Beverly Hills Cop, CB4, Dr Dolittle, Lethal Weapon, Dogma, Nurse Betty, Head Of State, Death At A Funeral, I Think I Love My Wife, 2 Days In New York en New Jack City.
Op TV was hij van 1989 tot 1993 een van de bekendste comedians in het legendarische programma Saturday Night Live, en stond hij als schrijver en uitvoerend producent aan de wieg van de serie Everybody Hates Chris, die van 2005 tot 2009 te zien was. Deze zomer gaat Chris Rock opnieuw een samenwerking aan met Adam Sandler in de Netflix Original film The Week Of.
Chris Rock won vier Emmy Awards, drie Grammy Awards en is een New York Times bestseller. Hij kreeg twee Emmy nominaties in 2016: een voor Outstanding Director for a Variety Special voor Amy Schumer: Live at the Apollo, en een voor Outstanding Special Class Program voor de 88th Annual Academy Awards.
Door zijn imposante lijst van verdiensten op TV en film zou je bijna vergeten dat Chris Rock een uitzonderlijk goede stand-up comedian is. Zijn HBO-special Big Ass Jokes uit 1994, en met name Bring The Pain uit 1996 maakte van hem een van de succesvolste en meest gerespecteerde comedians aller tijden. Chris Rock neemt geen blad voor de mond en staat bekend om zijn uitgesproken meningen over raciale kwesties, politiek en de klassenstrijd in de USA. Maar ook meer triviale onderwerpen als familieaangelegenheden of populaire cultuur komen langs in zijn geweldige shows. Dit is een unieke kans om deze comedylegende live in Nederland aan het werk te zien.


LET OP GEEN VERKOOP VIA PRIMERA

Promotor van dit event:
Platinum TM/Mojo, Regulusweg 5, 2516 AC, Den Haag, Nederland

Ticketlimiet per klant is: 8
  • Platinum

    300.00*-370.00 EUR*

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.

Bezorgkosten
Bezorgmethode
Bestemming
Geen informatie over bezorgmethodes beschikbaar.

Zoek naar tickets

Zoek tickets - Laat ons de best beschikbare plaatsen voor je zoeken of selecteer zelf een plaats & prijs.

De tickets zijn nog niet gereserveerd.

*Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie) en exclusief kosten annuleringsverzekering (per ticket), indien van toepassing.
Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Jouw rekening wordt niet belast

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.

Extra informatie

Chris Rock - mobiele telefoons

Gebruik mobiele telefoon en foto- en videoapparatuur strikt verboden
Op aanvraag van het management van Chris Rock is het gebruik van camera- en/of filmapparatuur strikt verboden tijdens de show. Dit geldt voor amateurapparatuur, professionele apparatuur én telefoons, go-pro’s en dergelijke.

Het gebruik van een mobiele telefoon is in zijn geheel niet toegestaan, ook niet om te bellen, sms-en, appen of voor het checken van social media. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een Yondr-phonecase. Het is een phonecase die, wanneer bezoekers de ‘phone-free zone’ binnentreden, de telefoon vergrendelt. Op deze manier houden bezoekers hun telefoon, maar is deze niet te gebruiken voor het maken van foto's en video's. In geval van overtreding van deze regels zijn wij helaas verplicht direct over te gaan tot onherroepelijke verwijdering uit de zaal.