Help ons de bots te verslaan

Voor een eerlijke ticketverkoop vragen we je om op het vakje hierboven te klikken.

Sorry, er ging iets fout. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Je tickets zijn misschien nog steeds beschikbaar. Klik hieronder op refesh en probeer opnieuw.

Harry Styles

08 nov
2017
wo
20:00
Er zijn geen tickets beschikbaar.

Arena Boulevard 590 1101DS Amsterdam

Start verkoop:
Start vr, 05/05/17 10:00

Alle tijden zijn CEST

Event info

Event info

LET OP GEEN VERKOOP VIA PRIMERA

Het debuutalbum van Harry Styles wordt wereldwijd op vrijdag 12 mei uitgebracht. Het album bevat 10 nummers waarvan de eerste single “Sign of the Times” op de dag van release in meer dan 80 landen op de nummer 1 positie binnenkwam in de hitlijsten. Het album kan al gereserveerd worden via www.hstyles.co.uk en is geproduceerd door Jeff Bhasker met behulp van Alex Salibian, Tyler Johnson en Kid Harpoon.

Styles is al begonnen met promoten van zijn live optredens tijdens zijn debuutoptreden bij Saturday Night Live op de NBC. Daar zong hij voor het eerst de tweede albumtrack “Ever Since New York” en zijn eerste single “Sign of the Times”. Daarnaast zette hij ook nog eens een verpletterend optreden neer bij The Graham Norton Show. Op 9 mei maakt hij ook zijn opwachting in de Today Show Summer Concert Series op NBC en vervolgens is hij van 15 t/m 18 mei een week lang te zien in The Late Late Show van James Corden.

Promotor van dit event:
MOJO Concerts, Noordeinde 21, 2611 KE, Delft, Nederland

Ticketlimiet per klant is: 2
  • Staanplaatsen met beperkt aantal zitplaatsen. Vrije plaatskeuze.

    53.90 EUR*

    (incl. 4.90 EUR servicekosten)

  • Rolstoel-begeleidersplaats

    53.90 EUR*

    (incl. 4.90 EUR servicekosten)

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.

Bezorgkosten
Bezorgmethode
Bestemming
Geen informatie over bezorgmethodes beschikbaar.

Extra informatie

Harry Styles

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten voor het concert van Harry Styles uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de artiest en organisator vastgestelde prijs het concert te kunnen bezoeken. Zo werkt het: voor dit concert kunnen max 2 tickets per klant worden besteld. Op het moment dat je 2 tickets koopt moet je dus 2 namen invullen. Alle namen komen op de tickets te staan. Er zijn twee mogelijkheden: 1) Je vult je eigen naam in op beide tickets die je bestelt. De andere persoon moet dan tegelijk met jou langs de kaartcontrole in de AFAS Live gaan. De naam van de kaartkoper wordt aan de deur gecontroleerd. 2) Je vult op beide tickets een andere naam in. In dit geval kun je los van elkaar met je eigen ticket de zaal in. De namen worden aan de deur gecontroleerd. Let op, de naam op de tickets kan niet meer veranderd worden.