Help ons de bots te verslaan

Voor een eerlijke ticketverkoop vragen we je om op het vakje hierboven te klikken.

Sorry, er ging iets fout. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Je tickets zijn misschien nog steeds beschikbaar. Klik hieronder op refesh en probeer opnieuw.

HEAVY METAL MANIACS FESTIVAL II

23 sep
2017
za
15:30

Stadsplein 100A 1181 ZM Amstelveen

Start verkoop:
Start di, 28/03/17 10:57

Alle tijden zijn CEST

Event info

Event info

Twee dagen scheurende gitaren en lange haren, denim jacks en heavy metal van het hoogste kaliber! Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september organiseren Stichting Heavy Metal Maniacs en P60 voor de 18e keer (niet één, maar twee dagen!)Heavy Metal Maniacs Festival!

Op de zaterdag, 2e dag van het festival, presenteren wij Dream Evil, Mythra, Leather Heart, Screamer en Attila. Net zoals de vrijdag, wederom een keiharde line-up!

Dream Evilis de headliner van deze zaterdag en bereid je maar goed voor op stevige Zweedse heavy metal met een vleugje power en speed metal! De band is 15 jaar geleden opgericht en met 5 albums en de hits ‘The Book of Heavy Metal’ en ‘The Chosen Ones’ op zak, heeft de muziek van Dream Evil inmiddels zijn weg gevonden naar alle hoeken van de wereld. Ondanks dat het al een paar jaar stil is rond de band, is het heavy metal boek nog niet gesloten want op het Heavy Metal Maniacs Festival gaan ze laten horen dat ze nog steeds tot de top van de Europese metal scene behoren! Ze zullen P60 op zijn grondvesten gaan laten trillen!

Mythrais misschien wel de meest mystrieuze band uit de NWOBHM (New Wave of British Heavy Metal) stroming. Gevormd in het laatste deel van de jaren '70 waren ze in 1981 alweer uit beeld verdwenen net op het moment dat de wereld aan hun voeten lag. Een cultstatus schept verplichtingen, dus het wat niet verwonderlijk dat Mythra vlak voor de eeuwwisseling weer actief werd. Deze warriors of time zullen in P60 de NWOBHM vlag hoog gaan houden op zaterdag 23 september!

Leather Heartuit Madrid is een heavy metal band uit 2009 en behoort tot de NWOTHM (New Wave of Traditional Heavy Metal) stroming. Teruggrijpend op de klassieke metal uit de jaren '80, laten ze een jonge fanschare kennismaken met traditionele heavy metal. Leather Heart zal haar eerste Nederlandse optreden gaan doen op het Heavy Metal Maniacs Festival en de liefhebber, jong en oud, mag dit absoluut niet missen!

Screameris nog zo’n exponent van de NWOTHM en we zijn trots dat deze jonge Zweedse metalheads op het podium van P60 gaan verschijnen! Ze hebben net het nieuwe album ‘Hell Machine’ uitgebracht en daarbij hoort natuurlijk een tour en deze tour leidt ze naar Amstelveen. Hier kunnen ze gaan bewijzen dat ze de vlag gaan overnemen van de legendarische jaren '80 heavy metal bands.

Attila, de Amersfoortse metalband die in de jaren ’80 van de vorige eeuw zijn furore maakte, is terug van weggeweest! Uit het niets presenteerden de drie mannen van Attila het nieuwe album Paranoid Ramblings in 2016. Na jarenlang alleen maar in de oefenruimte te hebben gestaan, is het nu weer eens tijd voor een comeback show. Dat zal gebeuren op het Heavy Metal Maniacs Festival!

Afterparty met Messed UpMessed Upsteekt hun liefde voor rock en hard-rock niet onder stoelen of banken. Een dol dwaze tocht door de wereld van de rock is dan ook wat je kunt zien op het podium. Want dat is toch de plek waar Messed Up zich het prettigst voelt. Met een stevig repertoire waarin ze allemaal zichzelf in kunnen vinden, staan ze te spelen alsof hun leven ervan afhangt. Deep Purple, Rainbow, Iron Maiden, Dio, Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Queen, Metallica en nog vele anderen zijn vaste klanten in de setlist. Met meer dan 40 covers (waarvan enkele medleys) staan ze garant voor een hele avond stevige hard-rock. Maar ook akoustisch staan ze stevig in de schoenen. Yes, The Eagles, Bon Jovi en Live om nog maar enkele namen te noemen. Van kroeg tot zaal, van feest tot festival en zelfs met orkest!

Promotor van dit event:
P60, Stadsplein 100A, 1181 ZM, Amstelveen

Ticketlimiet per klant is: 10
  • Rang 1

    25.50*-34.00 EUR*

    (incl. 1.50 EUR servicekosten)

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.

Bezorgkosten
Bezorgmethode
Bestemming
Geen informatie over bezorgmethodes beschikbaar.

Zoek naar tickets

Zoek tickets - Laat ons de best beschikbare plaatsen voor je zoeken of selecteer zelf een plaats & prijs.

De tickets zijn nog niet gereserveerd.

*Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie) en exclusief kosten annuleringsverzekering (per ticket), indien van toepassing.
Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Jouw rekening wordt niet belast

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.