Help ons de bots te verslaan

Voor een eerlijke ticketverkoop vragen we je om op het vakje hierboven te klikken.

Sorry, er ging iets fout. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Je tickets zijn misschien nog steeds beschikbaar. Klik hieronder op refesh en probeer opnieuw.

Lady Gaga

03 okt
2017
di
19:30

De Passage 100 1101 AX Amsterdam

Start verkoop:
Start ma, 13/02/17 10:00

Alle tijden zijn CEST

Event info

Event info

LET OP GEEN VERKOOP VIA PRIMERA

Met de Joanne World Tour reist Lady Gaga heel de wereld rond. Op 1 augustus begint de tour in Vancouver BC. Het Europese deel gaat op 22 september van start in Barcelona gevolgd door showdata in diverse andere steden in Europa en de UK met op dinsdag 3 oktober een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Na het Europese deel keert Lady Gaga weer terug naar Noord-Amerika voor nog een aantal concerten die in november en december gepland staan.

Lady Gaga is een ongekende unieke artiest die is onderscheiden met een Grammy Award, een Golden Globe én ze heeft ook nog een Oscarnominatie op haar naam staan. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums en 150 miljoen verkochte singles is ze een van de bestverkopende artiesten aller tijden. Gaga is tevens een grote influencer op social media met 61 miljoen likes op Facebook, meer dan 65,1 miljoen volgers op Twitter en ruim 21.3 miljoen volgers op Instagram. Onlangs is haar vijfde studioalbum Joanne uitgebracht en hiermee bereikte ze gelijk de nummer 1 positie in de Billboard 200. Het is de vierde keer op rij dat ze gelijk na een albumrelease op nummer 1 binnenkomt en ze is de eerste vrouwelijke artiest die dit heeft gepresteerd vanaf de jaren 2010.

De kaartverkoop voor de Lady Gaga Joanne World Tour start op vrijdag 10 februari voor de concerten in Barcelona, Parijs, Zurich, Hamburg, Berlijn en Keulen. Op maandag 13 februari start de kaartverkoop voor de overige Europese steden en het eerste deel van de Noord-Amerikaanse concerten. De kaartverkoop voor het tweede deel van de Noord-Amerikaanse tour start maandag 20 februari.

Promotor van dit event:
Mojo Concerts, Noordeinde 21, 2611 KE, Delft, Nederland

Ticketlimiet per klant is: 8
 • Staanplaatsen

  66.00 EUR*

  (incl. 6.00 EUR servicekosten)

 • Zitplaatsen geplaceerd

  130.00 EUR*

  (incl. 10.00 EUR servicekosten)

 • Zitplaatsen geplaceerd

  88.00 EUR*

  (incl. 8.00 EUR servicekosten)

 • Zitplaatsen geplaceerd

  44.00 EUR*

  (incl. 4.00 EUR servicekosten)

 • Rolstoel-/begeleidersplaats

  66.00 EUR*

  (incl. 6.00 EUR servicekosten)

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.

Zoek je iets speciaals?

Wist je dat we voor dit evenement ook Platinum tickets beschikbaar hebben? Platinum tickets zijn perfect als je op zoek bent naar iets speciaals, want Platinum tickets zijn de beste plaatsen in de zaal!

De prijzen zijn vanaf 240.00 EUR per ticket. Bekijk tickets

Bezorgkosten
Bezorgmethode
Bestemming
Geen informatie over bezorgmethodes beschikbaar.