Help ons de bots te verslaan

Voor een eerlijke ticketverkoop vragen we je om op het vakje hierboven te klikken.

Sorry, er ging iets fout. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Je tickets zijn misschien nog steeds beschikbaar. Klik hieronder op refesh en probeer opnieuw.

Little Mix & Support Act The Vamps

03 jun
2017
za
19:30

Arena Boulevard 590 1101DS Amsterdam

Start verkoop:
Start vr, 25/11/16 10:00

Alle tijden zijn CEST

Event info

Event info

Little Mix werd in 2011 gevormd tijdens het achtste seizoen van The X Factor en sindsdien hebben Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall zich met Little Mix neer weten te zetten als een van de grootste pop-acts uit de UK. Dit succes is alleen maar groter geworden met de release van het nieuwste album Glory Days en daarop de single Shout Out To My Ex.

Grote hits als Move, Wings en Black Magic stonden wereldwijd hoog in de hitlijsten. Met deze laatste song behaalde het viertal hun derde top-positie in de hitlijsten en het nummer heeft bijgedragen aan een nog groter succes. Het heeft de meidengroep geholpen aan meer dan 1 miljard views op YouTube en Vevo wereldwijd en een gigantische tour door de UK, Australië, Japan en de VS. In de VS hebben ze zelfs met hun debuutalbum het record van de Spice Girls verbroken; de hoogste notering van een debuutalbum van een meidengroep.

Het succes wordt nog groter met de release van het derde album Get Weird uit november 2015, dat uitkomt in een periode met veel grote concurrerende releases en gelijk de nummer 2 positie haalt om vervolgens de rest van dat jaar in de top-10 te verblijven. In augustus van dit jaar wordt dit voorlaatste album het bestverkopende uit hun carrière tot nu toe. Inmiddels hebben ze hiermee een top tien positie gescoord in de lijst van bestverkochte albums uit 2016 en laten ze artiesten als One Direction, Sia en Rihanna achter zich. Met elk nieuw album blijft hun populariteit maar stijgen, hetgeen met menig andere typische pop-act wel anders is.

Het succesverhaal brengt de groep nog een Arena Tour. Deze keer langs 60 zalen in Europa, Australië en Azië inclusief 2 uitverkochte show in de O2 Arena in Londen en meer dan 500.000 verkochte tickets.

GEEN VERKOOP VIA PRIMERA

Promotor van dit event:
MOJO Concerts, Noordeinde 21, 2611 KE, Delft, Nederland

Ticketlimiet per klant is: 8
 • Rang 1: zitplaatsen

  69.30 EUR*

  (incl. 6.30 EUR servicekosten)

 • Rang 2: zitplaatsen

  50.60 EUR*

  (incl. 4.60 EUR servicekosten)

 • Rang 3: zitplaatsen

  47.30 EUR*

  (incl. 4.30 EUR servicekosten)

 • Rang 4: zitplaatsen

  44.00 EUR*

  (incl. 4.00 EUR servicekosten)

 • Rolstoel-begeleidersplaats

  47.30 EUR*

  (incl. 4.30 EUR servicekosten)

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.

Bezorgkosten
Bezorgmethode
Bestemming
Geen informatie over bezorgmethodes beschikbaar.