Help ons de bots te verslaan

Voor een eerlijke ticketverkoop vragen we je om op het vakje hierboven te klikken.

Sorry, er ging iets fout. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Je tickets zijn misschien nog steeds beschikbaar. Klik hieronder op refesh en probeer opnieuw.

Metallica - Worldwired Tour

04 sep
2017
ma
20:00

De Passage 100 1101 AX Amsterdam

Start verkoop:
Start vr, 24/03/17 10:00

Alle tijden zijn CEST

Event info

Event info

LET OP: Tickets worden op naam verkocht!

Metallica is in 1981 opgericht door drummer Lars Ulrich en gitarist en zanger James Hetfield en is uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke en succesvolle rockbands uit de geschiedenis. Zo heeft de band uit Californie 110 miljoen albums wereldwijd verkocht en speelde ze voor miljoenen fans op letterlijk alle zeven continenten. Ze hebben een aantal multi-platina albums uitgebracht, waaronder het in 1991 uitgebrachte album Metallica (beter bekend als The Black Album). Met de verkoop van bijna 17 miljoen exemplaren in de Verenigde Staten alleen al, is het het best verkochte album in de geschiedenis van Soundscan.
Metallica heeft ook vele prijzen en onderscheidingen in de wacht gesleept, waaronder negen Grammy Awards, twee American Music Awards, meerdere MTV Video Music Awards en in 2013 werd de band opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame and Museum. In december 2013 schreef Metallica geschiedenis toen ze een zeldzame show gaven op Antarctica, en werd het de eerste act die ooit op alle zeven continenten speelde binnen een jaar, en verdiende daarmee een plek in het Guinness Book of World Records.

Hun meest recente album, Hardwired...To Self-Destruct, kwam op 18 november vorig jaar uit op Metallica’s eigen label Blackened Recordings. Het kwam over de gehele wereld, waaronder in Nederland, op nummer 1 binnen en verkocht meer dan 800.000 exemplaren in de eerste week. Het album is geproduceerd door Greg Fidelman met James Hetfield en Lars Ulrich, en is beschikbaar via www.metallica.com.
Bij elk ticket dat gekocht wordt via Ticketmaster is een gratis exemplaar (digitaal of fysiek) van het album Hardwired…To Self-Destruct inbegrepen. Informatie over het verkrijgen van het album zal in de bevestigingsmail van de tickets vermeld worden. Voor het fysieke album zullen alleen verzendkosten in rekening gebracht worden.

De pers over Hardwired...To Self-Destruct:
The New York Times: "Metallica has embraced its adulthood, reclaiming the attack of its music while jettisoning the image of a hard-rock band as young, fast and out of control;”
Rolling Stone: "Metallica's “Hardwired” shreds back to vintage eighties terror;”
Decibel: "Metallica balances legacy, longevity, and longitude with Hardwired...To Self-Destruct;"
Kerrang!: "This is Metallica galvanized, refreshed, refocused and rediscovering themselves. Best thing they've done since The Black album? Yep;"
The Guardian: "Metallica have just made their finest record in 25 years;"
NME: "Metallica remain both vital and innovative;"
San Jose Mercury News: "Metallica has once again delivered an album that echoes and underscores the mood of millions;".

Voor de leden van de Legacy Met Club is er een presale voor tickets voor de shows vanaf dinsdag 21 maart, 10.00 uur. Op vrijdag 24 maart om 10.00 start de algemene verkoop van tickets.
In samenwerking met CID Entertainment biedt Metallica speciale toegangspaketten aan met de mogelijkheid tot oa premium tickets, early acces, toegang tot de 'Memory Remains' tentoonstelling met herinneringen en bijzondere items uit de geschiedenis van de band, en meet&greets.

GEEN VERKOOP VIA PRIMERA

Promotor van dit event:
Mojo Concerts, Noordeinde 21, 2611 KE, Delft, Nederland

Ticketlimiet per klant is: 4
 • Staanplaatsen

  88.00 EUR*

  (incl. 8.00 EUR servicekosten)

 • Zitplaatsen geplaceerd

  88.00 EUR*

  (incl. 8.00 EUR servicekosten)

 • Zitplaatsen geplaceerd

  77.00*-88.00 EUR*

  (incl. 7.00-8.00 EUR servicekosten)

 • Zitplaatsen geplaceerd

  55.00 EUR*

  (incl. 5.00 EUR servicekosten)

 • Rolstoel-/begeleidersplaatsen

  88.00 EUR*

  (incl. 8.00 EUR servicekosten)

* exclusief bezorgkosten en/of betaalkosten.

Bezorgkosten
Bezorgmethode
Bestemming
Geen informatie over bezorgmethodes beschikbaar.

Extra informatie

Metallica

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten voor de Metallica shows uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de band en organisator vastgestelde prijs de show te kunnen bezoeken. Zo werkt het: voor dit concert kunnen max 4 tickets per klant worden besteld. Op het moment dat je 4 tickets koopt moet je dus 4 namen invullen. Alle namen komen op de tickets te staan. Er zijn twee mogelijkheden: 1) Je vult je eigen naam in op elk van de max 4 tickets die je bestelt. De andere personen moeten dan tegelijk met jou langs de kaartcontrole in de Ziggo Dome gaan. De naam van de kaartkoper wordt aan de deur gecontroleerd. 2) Je vult op elke afzonderlijk ticket een andere naam in. In dit geval kunnen alle 4 bezoekers los van elkaar met hun eigen ticket de zaal in. De namen worden aan de deur gecontroleerd. Let op, de naam op de tickets kan niet meer veranderd worden.