Lowlands 2013 | A campingflight to Lowlands paradise

A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE / 16 + 17 + 18 aug 2013 / EVENEMENTENTREIN WALIBI HOLLAND / BIDDINGHUIZEN


Voorverkoop info

De kaarten voor Lowlands 2013 gaan op zaterdag 2 februari 2013 om 11:00u in de verkoop.


Een Lowlandsticket kost dit jaar €185,- inclusief €10,- servicekosten, camping en pendelbus. Als je ook nog op bezoek wilt bij onze buren van Walibi Holland, dan kun je voor €22,- een upgrade kopen. Daarmee kun je tijdens Lowlands drie dagen naar het pretpark óf op één zelfgekozen dag in 2013 (behalve donderdag 15 augustus of maandag 19 augustus).


Per transactie kunnen maximaal vier kaarten worden gekocht.


Ben je lid van CJP? Dan steek je zomaar €10,- korting in je zak! Er zijn 5.000 tickets met CJP-korting beschikbaar en als CJP-er kan je één ticket met korting kopen.


Als je met een camper, caravan of vouwwagen komt, heb je een extra Camper Camping Ticket nodig. Deze kost €52,25 inclusief €4,75 servicekosten en het is mogelijk deze op een later moment bij te kopen. Let op: alleen campers, caravans en vouwwagens die voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen zijn toegestaan. Autobussen en omgebouwde busjes worden niet toegelaten. Is het voertuig langer dan 8,5m? Stuur dan een mailtje naar info@lowlands.nl voor het aanvullende reglement en het inschrijfformulier.


Met €2,60 blijft de muntprijs gelijk aan die van afgelopen jaar.


Pas op voor zwarthandelaren! Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.lowlands.nl, www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900-300 1250 (45 cpm)) want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Seatwave, Onlineticketshop en het Twitteraccount @concerten lekker links liggen want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl


Bestel op 2 februari hier de officiële tickets voor Lowlands