STAR WARS: IDENTITIES

Voor Nederlandse Star Wars™ liefhebbers breken gouden tijden aan: Zij kunnen t/m 11 maart 2018 terecht bij STAR WARS™ Identities: The Exhibition naast CineMec in Utrecht Leidsche Rijn. Een unieke tentoonstelling met zo’n 200 originele Star Wars rekwisieten, kostuums, tekeningen en meer, gecombineerd met een identity quest. Bezoekers herontdekken de onvergetelijke personages uit Star Wars op een totaal nieuwe manier en verkennen tegelijk hun eigen identiteit door middel van één simpele en diepzinnige vraag: What forces shape you?

Tickets
kopen

Voor STAR WARS Identities zijn diverse ticketsoorten beschikbaar: Volwassenen, kinderen, familietickets en tickets voor CJP-kaarthouders. De unieke Collector Tickets zijn ook beschikbaar! Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de volgende pagina.

KOOP EEN TICKET

Groepen en scholen

Voor groepen vanaf 11 personen, basisscholen en middelbare scholen gelden aantrekkelijke tarieven.

MEER INFORMATIE

Collector Tickets

Collector Tickets
Collector Tickets
Collector Tickets
Collector Tickets
Collector Tickets
Collector Tickets

Handig om te weten!

Bij STAR WARS Identities werken we met tijdsloten, zodat er niet teveel bezoekers tegelijkertijd binnen zijn. Een tijdslot is het door jou gekozen tijdstip om de tentoonstelling te betreden. Eenmaal binnen kun je zo lang blijven als je wilt en de tentoonstelling op je gemak bekijken. Een bezoek aan de tentoonstelling duurt gemiddeld anderhalf uur.

Kies op de dag van je keuze het moment dat je de tentoonstelling wilt betreden. Dit zijn tijdsloten van een half uur.
In dat geval proberen we je naar binnen te laten in een later tijdslot. Voorwaarde is dat de capaciteit dit toelaat.
Dat is mogelijk met reguliere tickets (niet met Collector Tickets). Neem dan contact op met het Contact Center, via het online contactformulier. Voorwaarde is dat tickets minimaal 1 dag voor het bezoek en eenmalig gewijzigd kunnen worden. De datum voor het nieuwe bezoek moet minimaal 1 week in de toekomst liggen. Aan het wijzigen van tickets zijn kosten verbonden.
Groepen vanaf 11 personen profiteren van 10% korting. De korting geldt voor volwassenen- en kinderkaarten en is niet geldig in combinatie met kortingen of aanbiedingen.

Voor groepsboekingen klik hier of bel het call center: 0900-3001250 (60 cpm). Het call center is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 19.00 uur en zaterdag van 10.00 – 18.00 uur. In verband met de verwerkingstijd kan een online groepsboeking tot 5 dagen voor de betreffende datum aangevraagd worden.
De tentoonstelling is toegankelijk voor mindervaliden. Mindervaliden en hun begeleiders kunnen met reguliere tickets de tentoonstelling bezoeken. Ook zijn er mindervaliden parkeerplaatsen. Bekijk de vervoerspagina voor uitgebreide informatie.
Het is ook mogelijk om ter plekke bij CineMec tickets te kopen (alleen met PIN). Let op: Een bepaalde dag of tijdslot kan uitverkocht raken. Om teleurstelling te voorkomen raden we je aan om tickets vooraf online aan te schaffen.
Kijk voor meer informatie over praktische zaken, zoals vervoer of route, op www.starwarsidentities.nl.
Wil je een mooi souvenir? Kies dan voor het Collector Ticket bij je bestelling! Je kunt kiezen uit de 6 verschillende STAR WARS Identities designs. Het Collector Ticket is tevens het toegangsbewijs.

Let op: In verband met het productieproces stopt de verkoop van het Collector Ticket 4-6 weken voor de gekozen datum van bezoek. Daarom adviseren wij om minimaal 6 weken van tevoren tickets te boeken als je verzekerd wilt zijn van een uniek Collector Ticket.

Openingstijden

STAR WARS Identities: The Exhibition is alle dagen van de week geopend en heeft de volgende openingstijden:

Ma t/m vr 09:30 – 18:00 uur
Za 09:30 – 19:00 uur
Zo 09:30 – 18:00 uur

Op sommige dagen – zoals de vakantiedagen – gelden ruimere openingstijden.

Klik hier voor ons contactformulier of bel het call center: 0900-3001250 (60 cpm). Het call center is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 19.00 uur en zaterdag van 10.00 – 18.00 uur.