OVERZICHT BEZORGMETHODEN (INDIEN BESCHIKBAAR)

Bezorgmethode Omschrijving
   
Standaard Post De tickets worden via gewone post naar uw postadres verzonden.
   
Aangetekende Post De tickets worden per aangetekende post (UPS) naar uw postadres verzonden en zullen ter ondertekening voor ontvangst aangeboden worden.
   
TicketFast De door u bestelde tickets worden via een bijgevoegd PDF bestand naar uw e-mail adres gestuurd om thuis te printen en mee te nemen naar het evenement. U kunt de tickets ook via “Mijn Account” downloaden. (Meer informatie)
   
Mobile Ticket U ontvangt per sms een weblink op de mobiele telefoon. Om de Mobile Ticket binnen te halen, dient er simpelweg op de link geklikt te worden; voorwaarde voor deze methode is wel dat de mobiele telefoon over een internetverbinding beschikt. Het Mobile Ticket zal bij de ingang van de zaal worden gescand. (Meer informatie)
   
WillCall De tickets liggen voor u klaar aan de kassa van de zaal op de dag van het evenement. Let op: de tickets zijn strikt persoonlijk dus dienen door u zelf afgehaald te worden. Het personeel ter plaatse zal u om een legitimatiebewijs vragen.
   
Post buitenland De tickets worden via gewone post naar uw postadres verzonden.
   
Aangetekende post
Buitenland
De tickets worden per aangetekende post (UPS) naar uw postadres gestuurd en zullen ter ondertekening voor ontvangst aangeboden worden.