ABN AMRO World Tennis Tournament tickets

ABN AMRO World Tennis Tournament 2019
Het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt van 9 t/m 17 februari 2019 voor de 46e keer plaats. Het ABN AMRO World Tennis Tournament kent een rijke tennishistorie en behoort al meerdere jaren tot de belangrijkste indoor toernooien ter wereld. De hoge kwaliteit van het deelnemersveld is vanaf de start in 1974 tot heden onveranderd gebleven. Van Arthur Ashe, via Björn Borg tot Roger Federer hebben we vrijwel alle legendes van het internationale tennis mogen begroeten in Ahoy.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is echter méér dan een tennistoernooi; het is een complete dag of avond uit, waar voor iedere bezoeker zeer veel te beleven valt. Zo kent Tennis Plaza een grote verscheidenheid aan winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein, waarbij zelfs een ontmoeting met de spelers tot de mogelijkheden behoort. Op Sports Plaza is een uitgebreid activiteitenplein waar allerlei tennisvormen beoefend kunnen worden onder deskundige leiding. Het aanbod, met vele tennis gerelateerde activiteiten, biedt jong en oud voldoende ruimte om zelf een unieke tenniservaring op te doen.

De kassa van Ahoy Rotterdam is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur, alleen telefonisch via 0900 235 24 69 (€ 0,45 p.m.) en geopend voor de aanvang van evenementen. De volgende kaarten zijn enkel telefonisch verkrijgbaar en aan de kassa van Ahoy:
-Passe-partout kaarten
-Kwalificatieweekend
-Rolstoel- en begeleidersplaatsen
-Groepsboekingen, vanaf 9 personen
-Kids Day: op woensdag geldt een speciaal tarief van € 15,- (incl. servicekosten) voor kinderen t/m 12 jaar (minimaal aantal te bestellen tickets is vier)

Meer info op: www.abnamrowtt.nl

1 Event voor ABN AMRO World Tennis Tournament 1 Event

Events in Nederland (1)