Doorgaan naar inhoud
Amsterdam Dance Event (ADE)

Muziekfestival

Amsterdam Dance Event (ADE) Tickets

0 Resultaten

Helaas, we hebben geen evenementen gevonden

Over Amsterdam Dance Event (ADE)

Het Amsterdam Dance Event is de laatste jaren uitgegroeid tot een wereld beroemd evenement voor de internationale dance en elektronische muziek. Het ADE is de perfecte plek om de laatste muziek trends op het gebied van dance mee te krijgen en daarnaast om de nieuwste opkomende talenten te zien. Natuurlijk mogen de mega supersterren van nu ook niet ontbreken.

Naast de uitgebreide line-up van het festival biedt ADE ook een ADE Playground. Dit is een programma dat bestaat uit tentoonstellingen, pop-up winkels, interactieve talkshows en nog veel meer, verspreid over de hele stad!

De zakelijke kant van het event draagt de naam ADE Conference. Hierbij wordt een breed scala gepresenteerd van conferenties en netwerk mogelijkheden die natuurlijk een focus hebben op muziek en technologie, nieuw talent en VJ’s.

Alpine gaat rondom ADE 2019 samen met wereldster Sam Feldt en platenlabel Spinnin’ Records de strijd aan tegen gehoorschade. De komende periode kom je zonder twijfel de slogan ‘Love the music. Protect your ears’. tegen. Een statement die Sam Feldt, bekend van superhits als ‘Post Malone’, vol overtuiging weet over te brengen: “Met goede gehoorbescherming zorg je niet alleen goed voor je oren, je ervaart de muziek ook veel beter. Ook over 10 of 20 jaar.”

Het Amsterdam Dance Event barst bijna los en misschien ben jij wel één van die mensen die straks in dampende clubs met harde bassen staat te genieten. Kans is dat je daarna thuiskomt met een vervelende piep of ruis in je oor. Wist je dat dit een eerste symptoom is van (blijvende) gehoorschade? Alpine Oordoppen gaat in samenwerking met Sam Feldt en zijn platenlabel Spinnin' Records de strijd aan tegen gehoorschade. Love the music, protect your ears.