Doorgaan naar inhoud
Brendan Schaub

Komedie

Brendan Schaub Tickets

2 Resultaten

Nederland

2 evenementen

Over Brendan Schaub

Schaub begon zijn carrière in de wereld van de sport - eerst in de NFL en vervolgens de UFC - maar pas toen hij een stand-upcomedian werd, vond hij zijn ware roeping. Schaub stond voor uitverkochte zalen in Noord-Amerika, Australië, Londen en Dublin, inclusief reguliere solo stand-up sets in de wereldberoemde Comedy Store, Hollywood Improv en The Laugh Factory.

Schaub is momenteel co-gastheer van twee hit-podcasts met zijn beste vrienden / collega-comedians. Hij begon zijn podcastcarrière met de hitshow The Fighter and the Kid samen met MadTV's eigen Bryan Callen. Samen creëerden ze een show met meer dan 10 miljoen downloads per maand. In samenwerking met zijn goede vriend en stand-up comedian Theo Von ontwikkelde hij the King and the Sting-podcast. Below the Belt is de derde show van Schaub in zijn podcastimperium – deze presenteert hij alleen en wordt gezien als de beste combat-podcast ter wereld.

De podcast Fighter and the Kid heeft Schaub er uiteindelijk toe gebracht zijn jeugddroom om een stand-up comedian te worden te vervullen. In 2018 reisde Schaub de hele wereld over voor zijn Stay in Your Lane-tour met uitverkochte shows in Australië, Londen, Ierland, Canada en over de hele Verenigde Staten van LA tot New York. In januari 2019 nam Schaub zijn eerste komische special van een uur op, You'd Be Surprised, voor Showtime.