1. Home
  2. Familie
  3. Circus
  4. Cirque Du Soleil: TOTEM
Cirque Du Soleil: TOTEM

Circus

Cirque Du Soleil: TOTEM Tickets

38 Resultaten

Datum Selectie

Nederland

37 evenementen
20 van de 38 evenementen geladen

Over Cirque Du Soleil: TOTEM

Ontdek de show TOTEM, een show van wereldformaat waarin een betoverende reis door de evolutie van de mens afgelegd wordt.
Aan de hand van primitieve en moderne mythes, wordt het verhaal van de evolutie van al het leven en de mensheid in het bijzonder uiteengezet. Een gigantisch schildpadvormig eiland staat symbool voor de zowel de 'levensboom' als voor de ‘keten die alle levende wezens verbindt’. TOTEM lijkt te spotten met de wetten van zwaartekracht en fysiek menselijk kunnen. TOTEM laat zien dat de mensheid de kwaliteiten van álle levende wezens in zich draagt, zelfs de mogelijkheid om te kunnen vliegen.

Over Cirque du Soleil: Cirque du Soleil is een instituut dat in 1984 startte als samenwerking tussen een twintigtal straatartiesten en is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met bijna 4000 werknemers, waaronder 1300 artiesten uit vijftig landen. In de loop der jaren hebben de spectaculaire Cirque du Soleil-voorstellingen verdeeld over zes continenten en 400 steden zo'n 160 miljoen toeschouwers getrokken.