Doorgaan naar inhoud
Dave Chappelle

Komedie

Dave Chappelle Tickets

0 Resultaten

Helaas, we hebben geen evenementen gevonden

Over Dave Chappelle

Dave Chappelle behoort tot de absolute wereldtop in de comedy. Hij is een van de meest gerespecteerde stand-up comedians door zijn rauwe, authentieke en soms controversiële stijl. Hij wisselt persoonlijke verhalen af met scherpe maatschappijkritiek, doorspekt met geweldige grappen.
Dave Chappelle is bekend geworden door zijn briljante sketchprogramma 'Chappelle’s Show', dat een haast mythische status heeft onder miljoenen comedyliefhebbers overal op aarde. Daarnaast speelde hij rollen in blockbusters als 'The Nutty Professor', 'Con Air', 'You’ve Got Mail', 'Robin Hood: Men In Tights' en 'Half Baked'.

Let op: Het gebruik mobiele telefoon en foto- en videoapparatuur is strikt verboden.

Het gebruik van een mobiele telefoon is in de zaal in zijn geheel niet toegestaan, ook niet om te bellen, sms-en, appen of voor het checken van social media. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een Yondr-phonecase waar je jouw telefoon in stil-modus of uitgeschakeld in moet bewaren. De Yondr-phonecase wordt vervolgens door een medewerker vergrendeld. Op deze manier houden bezoekers hun telefoon, maar is deze niet te gebruiken.