Doorgaan naar inhoud

16 - 18 oktober 2020 / Haarzuilens, Utrecht

Fairy Nights

Evenementen

12 Resultaten

Nederland

12 evenementen
12 van de 12 evenementen geladen

Over

Wat is Fairy Nights?

Fairy Nights is een mysterieuze kostuumreis die zich in de schemering en de avonduren afspeelt binnenin en rond het grootste kasteel van Nederland, kasteel De Haar. Een grote groep acteurs verspreid door het park, het kasteel en de kapel nemen jou tijdens je wandeling meer dan een eeuw mee terug in de tijd. Jouw reis eindigt in de kapel met een spookachtige seance show. Tijdens je tocht zijn er voldoende plekken om even op adem te komen, bloedwijn te drinken en een Frankenstein burger te verorberen.

We moedigen bezoekers aan in kostuum te komen. 

FAQ

Elfia Fairy Nights is een concept bedacht door de mensen achter het kostuumevenement 'Kingdom of Elfia'. Fairy Nights speelt zich af in de avonduren. Bezoekers maken een mysterieuze wandeling - al dan niet in eigen kostuum - door het prachtige park en kasteel van De Haar, het grootste kasteel van Nederland. Tijdens de wandeling ontmoeten ze vele raadselachtige personages uit het verleden uitgebeeld door professionele acteurs. De wandeling eindigt met een spectaculaire seanceshow.

Fairy Nights vindt plaats bij Kasteel de Haar in Utrecht.

Fairy Nights vindt plaats in de avonden tussen 17:00 en 22:00 uur.

Iedereen bezoekt Fairy Nights zoals hij of zij dat zelf wil. Verkleed of niet verkleed, dat maakt niet uit. Het bevordert uiteraard wel de sfeer als bezoekers in kostuum komen.