Doorgaan naar inhoud

Hard Rock/Metal

Floor Jansen

Evenementen

6 Resultaten

Nederland

6 evenementen
6 van de 6 evenementen geladen

Over

Over Floor Jansen

De metalfans wisten al langer: Floor Jansen is één van de allerbeste zangeressen van Nederland. Sinds kort kunnen ook de niet-metalfans zeggen dat dat absoluut het geval is. Ze heeft een imposant oeuvre opgebouwd: van haar eerdere bands ReVamp en After Forever tot haar huidige band Nightwish, waarmee ze over de hele wereld stadions uitverkoopt. Floor is de meest succesvolle Nederlandse zangeres in het buitenland en werkte met talloze grote namen in het metalgenre, waaronder Sabaton en Ayreon.

FAQ

Floor Jansen treedt op 18, 19 en 20 oktober 2020 op in AFAS Live in Amsterdam.

Voor de shows in AFAS Live zijn zitplaatsen en rolstoel-/begeleidersplaatsen verkrijgbaar.

Floor Jansen treedt op samen met de Marcel Fisser Band, o.a. bekend van hun bijdrage aan het programma Beste Zangers. Daarnaast is Henk Poort special guest bij de concerten. Dit is dus géén concert van Nightwish.

De concerten in AFAS Live kunnen gewoon plaatsvinden. De zaal is opgebouwd in een coronaproof opstelling, waardoor er per show minder bezoekers worden toegelaten, en iedereen een vaste zitplaats krijgt toegewezen. Hierdoor kan de 1,5 meter afstand gewaarborgd worden.

Nee, helaas niet. Het aankoopbedrag voor het oorspronkelijke concert wordt automatisch teruggestort. Om de nieuwe concerten in oktober te bezoeken, zul je nieuwe tickets moeten kopen.