Doorgaan naar inhoud
Groot Kerstcircus Den Haag

Circus

Groot Kerstcircus Den Haag Tickets

0 Resultaten

Helaas, we hebben geen evenementen gevonden

Over Groot Kerstcircus Den Haag

Groot Kerstcircus Den HaagGroot Kerstcircus Den Haag bestaat 15 jaar en pakt komende kerstvakantie groots uit met een jubileumprogramma vol wereldattracties! In dit circusfeest stunten luchtacrobaten op brullende crossmotoren door het luchtruim en laten de beste clowns jong en oud schateren van het lachen.

Het wordt een jubileumshow die alle voorgaande overtreft. Circus komt nergens beter tot zijn recht dan in de sprookjesachtige aankleding van de comfortabele theatertent op Nederlands prominentste en best bereikbare circusterrein, zoals het Haagse Malieveld best mag worden genoemd.

Trots presenteert Groot Kerstcircus Den Haag de met gouden en zilveren trofeeën overladen acrobates van de wereldberoemde Chinese Hebei Troupe. Op magistrale wijze zullen de vijftien charmante meisjes het Nederlandse publiek weten te verrassen met drie wonderlijke disciplines van de Chinese circuskunst: fietsacrobatie, diabolo en bordenrotatie.

Tevens speciaal overgekomen vanuit China het duo Changwei met hun bekroonde uitvoering “Ballet on the Shoulders”. Een ultiem samenspel van ballet, poëzie en acrobatiek!

Het 140 minuten durende programma biedt een tableau van internationale topacts met meer dan 120 medewerkers. De ‘hier-en-nu-beleving’ maakt circus boeiender en echter dan welke film op televisie dan ook! Mis het niet!