Doorgaan naar inhoud
GUUS MEEUWIS GROOTS MET EEN ZACHTE G 2016

Pop/Rock

GUUS MEEUWIS GROOTS MET EEN ZACHTE G 2016 Tickets

0 Resultaten

Helaas, we hebben geen evenementen gevonden

Over GUUS MEEUWIS GROOTS MET EEN ZACHTE G 2016

Groots met een zachte G 2016

De kogel is door de kerk! Guus Meeuwis staat in 2016 opnieuw op het podium met zijn Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Dit wordt de 11e editie van zijn immens populaire Groots met een zachte G concerten, die meer dan ooit de geuzentitel ‘Zomercarnaval’ zullen uitdragen, aldus de zanger.


Guus Meeuwis gaf eerder aan nog niet te weten of hij door zou gaan met zijn Groots concerten, maar kon toch geen afscheid nemen van zijn jaarlijkse muziekfeest. “Ik heb lang gedacht dat ik na 10 jaar in het stadion zou stoppen, maar ik merk aan alles dat de rek er nog lang niet uit is.” vertelt Guus. “Het lijkt elk jaar alleen maar gaver en mooier te worden! Het enthousiasme vanuit de band, bij mezelf en vooral ook bij het publiek is nog zó groot. Elk jaar weer vormen de Groots met de zachte G concerten het hoogtepunt van het jaar. Daarnaast zei mijn broer geheel terecht dat een 10-jarig jubileum natuurlijk fantastisch is, maar dat we in Brabant eigenlijk pas de kurken laten knallen bij 11; het gekkengetal. Daar kon ik niks tegenin brengen en dat ga ik ongegeneerd gebruiken als een vrijbrief om alle toeters en bellen uit de kast te trekken haha! ”, aldus Guus.

Bezoekers kunnen voorafgaand aan de concerten alvast genieten van de Brabantse gastvrijheid op het Plein van de Hemelse Voorpret, een gezellig horeca plein direct naast het stadion. De concerten, door vele betiteld met de geuzennaam zomercarnaval, is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een solo artiest in Nederland.

Meer informatie over de Groots met een zachte G concertreeks vindt u op Grootsmeteenzachteg.nl.

Maximum aantal tickets & groepsboekingen
Er geldt voor deze concerten een maximum van 20 tickets p.p. Indien u meer dan 20 tickets wilt bestellen, dan kunt u een groepsaanvraag plaatsen via: Groepen.Grootsmeteenzachteg.nl. Op deze speciale pagina kunt u exact zien wat de tarieven en beschikbaarheid per dag is voor groepen.

VIP arrangementen
Voor deze concerten zijn ook VIP arrangementen verkrijgbaar. Meer informatie hierover kunt u vinden op Grootsmeteenzachteg.nl/VIP.

© 1999-2020 Ticketmaster. Alle rechten voorbehouden.