Doorgaan naar inhoud
Halloween the Villains

Overige - Theater

Halloween the Villains Tickets

0 Resultaten

Helaas, we hebben geen evenementen gevonden

Over Halloween the Villains

Halloween The Villains van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde is een inmiddels een bekend begrip voor Halloween In Zuid-Limburg ! Kom tijdens The Villains IV lekker griezelen in een park van maar liefst 25 hectare groot! Op 25 en 26 oktober kun je in Wereldtuinen Mondo Verde terecht voor een portie stuipen op het lijf. Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een gruwelijk gebied met elk jaar nieuwe scare zones: The Mine, Black Forest, Fear, Devil Night: The Crows, The Villains, The Haunted Dollhouse en Fairground of Dread!

Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden. Er zijn ook walking scare actors, die overal opduiken in het park en waarmee je op de foto kan. Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horecagelegenheden in het park en leuke Halloween-goodies scoren bij de marktkraampjes. The Villains staat bekend om zijn unieke scare actors en staat garant voor een gruwelijke topavond! Dit event mag verkleed bezocht worden, alleen zijn (nep)wapens en maskers niet toegestaan!

Adviesleeftijd vanaf 12 jaar.

Over The Little Villains

Halloween The Little Villains is eveneens een Voor alle kleine Halloween fans is er dit jaar de 3e editie van Halloween “The little Villains”! Maak een leuke en spannende wandeling door het park! Op verschillende plaatsen in het park zullen er griezels en Halloween gerelateerde activiteiten aanwezig zijn .En deze editie komt er zelfs een optreden bij van een illusionist...oeh spannend!

Bezoek de leuke marktkraampjes voor lekkernijen en Halloween spulletjes, en kunnen de kids zich laten schminken in Halloween style! De attracties van het park zijn ook geopend! De avond wodt afgesloten met het populaire Halloween Costume Contest, in feestgebouw Al Hambra! Het kind met het mooiste/ origineelste Halloween Costume wint een mooie prijs! Kom dus verkleed naar dit leuke evenement!

Deelname aan “The Little Villains“ is voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar en onder begeleiding van ouder(s)/verzorgende.