Doorgaan naar inhoud

Pop/Rock

Harry Styles

Evenementen

50 Resultaten

Nederland

4 evenementen

Internationale evenementen

46 evenementen
20 van de 50 evenementen geladen

Over

De Britse zanger Harry Styles werd wereldberoemd als bandlid van One Direction. Nadat de band in 2015 besloot om tijdelijk uit elkaar te gaan besloot Harry al snel om een solo album op te nemen. Inmiddels worden zijn singles overal gedraaid en is hij nog steeds wereldberoemd.

Styles' debuutalbum stond bovenaan de hitlijsten in 14 landen en werd genoemd in veel jaarlijsten van muziekcritici. De single van het album 'Sign of the Times' stond bovenaan de Britse hitlijsten, piekte op nummer 4 in de US Billboard Hot 100 en werd uitgeroepen tot 'Song of the Year' door Rolling Stone. Voor de muziekvideo ontving Styles een Brit Award. Styles' muziekstijl van zijn debuutalbum wordt omgeschreven als een 'intieme, emotionele Seventies soft-rock vibe' door Rolling Stone schrijver Rob Sheffield. Zijn tweede studioalbum, Fine Line (2019), kwam bovenaan de US Billboard 200 binnen.

FAQ

Harry Edward Styles, geboren op 1 februari 1994, komt uit Holmes Chapel, Cheshire, Engeland.

Sinds 2010 maakt Harry Styles deel uit van de band One Direction. De band is beroemd geworden door X-Factor; alle leden deden individueel mee en werden meteen na de eerst auditie als groep doorgelaten. In 2015 hebben de bandleden een pauze aangekondigd om zich te richten op solo projecten.

Harry Style's nieuwste studioalbum is Fine Line uit 2019. Dit album kwam twee jaar na het uitbrengen van zijn gelijknamige debuutalbum Harry Styles en is het tweede studioalbum van de artiest.