Doorgaan naar inhoud

Diverse data / Ziggo Dome & livestream

Larger than live

Evenementen

0 Resultaten

Helaas, we hebben geen evenementen gevonden

Over

Larger than live in de Ziggo Dome of gewoon vanuit je luie stoel thuis

In een zomer zonder concerten en festivals lanceren MOJO en Vodafone het nieuwe streamingplatform Larger Than Live. Met een streamingticket zit je altijd op de eerste rij bij de allerbeste liveshows, waarbij je via je telefoon interactief contact met de optredende artiesten hebt en je zelf bepaalt wat je via meerdere camera’s ziet. Weet je een plekje in de virtuele Golden Circle te bemachtigen? Dan kun je zomaar door de artiest in de show worden gehaald! De streams zijn geschikt voor je telefoon, tablet en laptop, maar je cast ze net zo makkelijk full screen naar je televisie of beamer.

Daarnaast zijn er ook zitplaatsen in de Ziggo Dome beschikbaar voor een aantal van deze concerten. In de Ziggo Dome worden hiervoor zitplaatsen met 1,5 meter afstand gerealiseerd.

FAQ

Vanuit Ziggo Dome in Amsterdam. Je kunt tickets kopen om de show te beleven vanuit de Ziggo Dome, maar je kan ook tickets kopen om de livestream te bekijken.

Je hebt een aantal dingen nodig om de livestream te bekijken:

1.       Een device om de stream op te kijken. Dit device moet beschikken over een (geüpdatete) internetbrowser. Kijk hier voor een overzicht van de juiste browsers.

2.       Een goede internetverbinding. Via een vaste kabel is het beste maar via WIFI of 4G is ook mogelijk.

3.       Je unieke code om in te kunnen loggen in de stream.

Op de dag van de stream kun je vanaf 20.00u inloggen via de link die je via e-mail hebt ontvangen. Je kunt ook rechtstreeks naar de betreffende artiestenpagina op largerthan.live gaan. Je logt in met de inlogcode die je per mail hebt ontvangen. Deze code wordt gekoppeld aan het IP-adres dat je bij je eerste inlog gebruikt. Log dus alleen in als je vanaf dat moment in de stream blijft. Het is mogelijk om tijdens het kijken van device waarop je kijkt te veranderen, maar zorg dan dat het netwerk waar je op zit gelijk blijft (bijvoorbeeld de wifi-verbinding die je thuis gebruikt).

Dat kan, maar zorg dan wel dat je via hetzelfde netwerk verbonden bent met internet (bijvoorbeeld de wifi-verbinding die je thuis gebruikt). De inlog is gekoppeld aan het IP-adres dat je gebruikt bij je eerste keer inloggen. Als je bijvoorbeeld de eerste keer inlogt via de 4g-verbinding van je telefoon, kun je daarna niet inloggen via je wifi-netwerk. Als je bijvoorbeeld de eerste keer op je telefoon inlogt via je thuis wifi-netwerk en daarna op je laptop via je thuis wifi-netwerk inlogt, werkt het wel.

Ja, je kan een streaming event met alle apparaten en software bekijken. Wel wordt aangeraden om software zoveel mogelijk geüpdatet te hebben.

Kijk hier voor een handleiding om de livestream te casten.

Je kan een code op één apparaat tegelijk gebruiken. Als je meerdere apparaten tegelijkertijd wil gebruiken, heb je dus meerdere codes nodig, Je ontvangt per gekocht ticket één code.