Geen evenementen gevonden

Geen evenementen gevonden

Over Motel Mozaïque

Laten we ons verliezen in Rotterdam

MOMO Festival vindt in 2019 plaats op 18, 19 en 20 april en is een ode aan de verwondering en de stad Rotterdam. Begin het festival met een chille electro-R&B-sound, eindig hem ver na middernacht op een jungle garagefeest. Laat je gidsen door onze stad. Slaap in het Art Motel. Doe mee met performance art. Zie een adembenemende dansvoorstelling. En muziek. Een shitload aan nieuwe muziek.

Muziek. Performance.
Kunst. Tours.
Sleep-in. Straat.


Drie dagen pakken we je telkens weer in met ontmoetingen. Gemakkelijk en soms ietwat ongemakkelijk.

We steken je in een nieuwe jas die je meteen lekker vindt zitten. Je favoriete nieuwe muziek, kunst om aan te vergapen, uitdagende performance, straatbeelden. En we dagen je uit jezelf te leren kennen door de jas die je niet past. De schoonheid van de tegenpool, het onbekende.

We programmeren naar potentie, met hier en daar wat verdiende sporen. We bouwen constant aan toffe samenwerkingen in muziek en performance. Een Rotterdams orkest met een Duitse techno DJ. Een Zuid-Amerikaanse percussieband met een Scandinavische singer-songwriter. Botsingen die leiden tot een blijvende herinnering en vaak een langdurig partnerschap.

Ons festival kent
geen dranghekken,
Rotterdam is ons terrein

We willen je onze stad laten leren kennen. Niet echt een allemansvriend, maar het heeft de potentie om je beste te worden. Onze venues zijn verspreid door de stad en het programma gaat over van buiten naar binnen en omgekeerd. Om Rotterdam nog beter te leren kennen, organiseren we dertig verschillende guided tours door de stad, laten we je slapen in het MOMO Art Motel of bij onze samenwerkende hostels met vrienden en/of andere festivalgangers.