Doorgaan naar inhoud

18, 19 en 20 juni 2021 / Megaland, Landgraaf

Pinkpop

Evenementen

7 Resultaten

Nederland

7 evenementen
7 van de 7 evenementen geladen

Galerij

Over

'Pop met Pinksteren'

Pinkpop, Nederlands oudste en bekendste popfestival, vond in 1970 voor het eerst plaats op pinkstermaandag 18 mei in Geleen. De naam ‘Pinkpop’ komt natuurlijk van ‘Pop met Pinksteren’ en het festival wordt doorgaans in het pinksterweekend georganiseerd, met uitzondering van de edities in 2008, 2010, 2013, 2015 en 2016. Het festival was aanvankelijk een eendaags festival maar groeide uit tot een meerdaagse happening in Geleen, Baarlo (eenmalig) en later uiteindelijk Landgraaf. Het festival is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivalscène.

FAQ

Op het Festivalterrein van Pinkpop geniet je drie dagen lang van meer dan 50 topacts op een van de 5 podia (open-air en overdekt). Naast het open hoofdterrein vind je kleinere intieme area’s zoals de Kalm aan Laan en de Garden of Love met een meer gevarieerd aanbod aan eten en drinken en waar je kunt relaxen. Op de festivalmarkt is er een uniek aanbod aan bohemian, vintage, boots, tasjes, shirts (ook voor kids), zonnebrillen, hoedjes, sieraden en nog veel meer! Vaak zijn het eigen ontwerpen van de creatieve standhouders.

De 51e editie van Pinkpop is verplaatst naar 18-19-20 juni 2021.

Voor Pinkpop blijven de reeds gekochte tickets geldig voor de nieuwe datum in 2021. Wij raden je dus aan je ticket(s) te bewaren en volgend jaar van Pinkpop te genieten. Je hoeft hiervoor niets te doen, het ticket blijft gewoon geldig.

De minimumleeftijd om Pinkpop zonder begeleiding te bezoeken is 12 jaar. Kinderen meenemen naar Pinkpop is wel mogelijk maar onder begeleiding. Zij dienen ook in het bezit te zijn van een geldig entreeticket. Als bewuste maatregel om te ontmoedigen dat ouders hun (kleine) kinderen meenemen is er geen gereduceerd tarief voor kinderen.