Six Day Amsterdam tickets

De beste baanwielrenners van de wereld komen van 6 tot en met 11 december 2016 naar de hoofdstad voor de eerste editie van ‘Six Day Amsterdam’. In navolging van ‘Six Day London’ en ‘Six Day Berlin’ doet het internationale Six Day circuit nu ook onze hoofdstad aan. De belofte van Six Day is de krachtige combinatie van topsport van wereldklasse met hoogwaardige entertainment. Wielrenner én zesdaagse specialist Niki Terpstra is een van de deelnemers van het evenement in Amsterdam.

In het Velodrome strijden de beste renners van de wereld zes dagen lang, in verschillende disciplines, tegen elkaar. Een feest voor de sportliefhebber en voor Amsterdammers die op zoek zijn naar een verrassende avond met sport, muziek en entertainment.

Amsterdam kent een lange historie in het baanwielrennen. Zo is de stad zesmaal gastheer geweest van de wereldkampioenschappen, met als absoluut hoogtepunt de editie van 1948 in het Olympisch Stadion, waarbij de Nederlander Gerrit Schulte in een fabelachtige tweestrijd de illustere Italiaan Fausto Coppi versloeg. De Zesdaagse en Amsterdam waren lange tijd een succesvolle combinatie. Tweeëntwintig keer eerder werd er in de hoofdstad een Zesdaagse georganiseerd. Het Engelse ‘Madison Sports Group’ is eigenaar van de vernieuwde Six Day formule en ook initiatiefnemer van Six Day Amsterdam.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Six Day Amsterdam'

Probeer je zoekopdracht aan te passen of browse voor events in de onderstaande categorieën.

Browse per Categorie