Spandau Ballet tickets

Spandau Ballet scoorde in de jaren tachtig hit na hit met onder andere ‘True’, ‘Gold’ en ‘Through the Barricades'. Ze waren één van de belangrijkste New Romantic bands die wereldwijd succes boekten. In 2009 kwamen de vijf originele bandleden voor een wereldtournee bij elkaar na een afwezigheid van ruim twintig jaar. Ook het afgelopen jaar hebben ze niet stilgezeten. Zo maakten ze een succesvolle uitstap naar de filmwereld met de documentaire ‘Soulboys Of The Western World’ dat vandaag wordt vertoond op het Film Festival in Gent en vanaf 30 oktober op DVD verkrijgbaar is. Ook zaten ze in de studio voor nieuw werk dat onlangs is verschenen op het album ‘The Story… The Very Best Of Spandau Ballet’.

Na een afwezigheid van vijf jaar in Nederland zullen eighties nostalgici hun hart kunnen ophalen aan de komst van de ‘Soulboys Of The Western World’ tournee en de gelijknamige documentaire.

“When (Steve) Norman stepped up front to blow his scripted sax break in "True," the crowd received it with the kind of shouts and applause New Yorkers always gave Clarence Clemons when he took his thundering-tenor spotlight in Madison Square Garden for Bruce Springsteen's "Jungleland." The ecstasy in the Albert Hall was that kind of loud.” aldus het blad Rolling Stone over de premiere in Royal Albert Hall.

2 Events voor Spandau Ballet 2 Events

Events in Nederland (2)