1. Home
  2. Familie
  3. Overige - Recreatie
  4. STAR WARS Identities: The Exhibition
STAR WARS Identities: The Exhibition

Overige - Recreatie

STAR WARS Identities: The Exhibition Tickets

Geen evenementen gevonden

Geen evenementen gevonden

Over STAR WARS Identities: The Exhibition

STAR WARS Identities is een unieke tentoonstelling met zo’n 200 originele Star Wars rekwisieten, kostuums, tekeningen en meer, gecombineerd met een interactieve identity quest. Bezoekers herontdekken de onvergetelijke personages uit Star Wars op een totaal nieuwe manier en verkennen tegelijk hun eigen identiteit door middel van één simpele en diepzinnige vraag: What forces shape you?

Vanaf de wereldpremière in Montreal in 2012 heeft de tentoonstelling al ruim 1,5 miljoen bezoekers verwelkomd in o.a. Edmonton, Ottawa, Parijs, Lyon, Keulen, Wenen, München en Londen. Vanaf 30 september is STAR WARS Identities te zien naast CineMec in Utrecht Leidsche Rijn. Tot en met 11 maart 2018 kan het publiek daar alle originele Star Wars objecten bekijken én op onderzoek naar de eigen identiteit aan de hand van de bekende Star Warspersonages.
Het verhaal van elk personage wordt verteld aan de hand van originele objecten uit de Star Wars-collectie uit de Lucasfilm Archives. Deze uitgebreide en exclusieve verzameling van zo’n 200 objecten bevat rekwisieten, modellen, kostuums en illustraties uit de originele Star Wars films. Favorieten als Darth Vader, R2-D2, Chewbacca, Boba Fett, Yoda, de Millennium Falcon en nog veel meer zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle generaties. Een audiotour leidt de bezoeker door de tentoonstelling en door middel van de RFID polsband creëert de bezoeker zijn eigen unieke Star Wars personage. De audiotour en een RFID polsband zijn onderdeel van het tentoonstellingsbezoek en inbegrepen in het ticket.