Geen evenementen gevonden

Geen evenementen gevonden

Over Stu Larsen

De Australische troubadour Stu Larsen zingt romantische reisverhalen. Met de rusteloze ziel van een globetrotter, een akoestische gitaar en een backpack, gaat de zanger al jarenlang de hele wereld over. Veel bezittingen heeft hij niet; een vast adres evenmin. Liedjes heeft hij wel: heerlijke bluesfolk liedjes om precies te zijn.

Stu Larsen werd geboren in Dalby, een klein, religieus dorpje in het land Down Under. Op zijn 23e kreeg hij een baantje bij de lokale bank en even leek het erop alsof het leven verder niets meer te bieden zou hebben. Niets van dat: Stu besloot alles achter de laten, het wilde onbekende te volgen en zijn liefde voor muziek met de wereld te delen.

In 2010 ontmoet Stu Mike Rosenberg, oftewel Passenger, waarmee hij een hechte vriendschap sluit. De twee voor de mensheid totaal onbekende muzikanten slaan de handen ineen en reizen samen verder. Wanneer Passenger wordt opgepikt door het grote publiek, is Stu regelmatig in zijn voorprogramma te vinden.

Ondertussen is de singer-songwriter meer en meer een begrip aan het worden en dit allemaal zonder management of label. Zo blijkt maar dat goede muziek altijd wel een weg naar buiten vindt.