Doorgaan naar inhoud
Tommy Tiernan

Komedie

Tommy Tiernan Tickets

1 Resultaten

Datumselectie

Nederland

1 evenementen

Over Tommy Tiernan

Tommy Tiernan is een van de bekendste comedians uit Ierland. In eigen land heeft hij een legendarische status. Hij verkoopt in zijn thuisland meer DVD’s dan alle andere comedians en is inmiddels twaalf keer met platina onderscheiden. Ook qua ticketsales breekt hij records: geen enkele nationale of internationale artiest verkocht ooit drie Marque venues in Cork uit. 15.000 mensen waren getuige van een geweldige comedyshow.

Tiernans reputatie is buiten Ierland niet onopgemerkt gebleven, want ook in onder meer Engeland, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland speelt hij voor grote zalen. Hij heeft meerdere malen opgetreden tijdens de Late Show van David Letterman en was te zien in Michael McIntyre Comedy Roadshow, Lee Mack Show en DAVE's One Night Stand. De laatste jaren was hij een van de grote sterren van Just for Laughs in Montreal, het grootste comedyfestival ter wereld.

Tommy Tiernan is een bijzonder getalenteerde comedian: soms scherp en controversieel, soms heel herkenbaar. De verhalen volgen elkaar in hoog tempo op, terwijl Tiernan ze doorspekt met geweldige grappen. Door zijn energieke stijl is de sfeer tijdens optredens altijd goed en neemt hij je helemaal mee in zijn belevingswereld. En alles met een heerlijk sappig Iers accent.