Doorgaan naar inhoud

7 t/m 12 december 2021 / Rotterdam Ahoy

Wooning Zesdaagse

Evenementen

1 Resultaten

Nederland

1 evenementen

Galerij

Over

Wooning Zesdaagse

Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen tijdens de Wooning Zesdaagse. Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma! Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven? Abonneer je dan op het YouTube kanaal van de Wooning Zesdaagse. Regelmatig vind je hier nieuwe video's van bijvoorbeeld de Zesdaagse TV.

Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Stephan Tellier

Toegankelijkheid

Voor mindervalide bezoekers

Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook minder validen gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt (hier geldt het normale tarief van €13 per dag). Verder zijn er in Ahoy, en dus ook in de Ahoy Arena, liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen en zijn er bij het podium speciale zitplaatsen beschikbaar.

Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale plaatsen. Elke invalide bezoeker kan samen met één valide persoon plaatsnemen op het rolstoelplatform. Deze persoon is in eerste instantie verantwoordelijk voor het welzijn van de invalide. Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een toegangskaart. Gebruikers van de rolstoelplaatsen kunnen de Ahoy Arena via de Arena ingang betreden.

FAQ

Vanaf de tribunes kunnen alleen foto’s worden gemaakt met smartphone of compactcamera’s zonder verwisselbare lenzen. Daarbij moet ten allen tijde de veiligheid van de renners in ogenschouw worden genomen en is het niet toegestaan om over de railing langs de baan heen foto’s te nemen.

Voor professionele foto-, audio-, beeld- en andere (opname-) apparatuur is accreditatie vanuit de organisatie nodig. Wil je dergelijke persaccreditatie aanvragen, kijk dan op www.wooningzesdaagse.nl/meer/persaccreditatie

Indien jouw camera bij binnenkomst door beveiligingsmedewerkers wordt ingenomen, kunt u deze vanzelfsprekend na afloop weer ophalen.

Het gebruik van selfiesticks is niet toegestaan.

Er is een bemande garderobe aanwezig waar je jouw waardevolle spullen tegen een tarief van €2,00 per stuk in bewaring kunt geven. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.

Tijdens de Zesdaagse van Rotterdam zijn er kluisjes aanwezig. Het gebruikmaken van een kluisje gaat met muntgeld en kost €2,00. Ook kun je jouw waardevolle spullen tegen een tarief van €2,- per stuk in bewaring geven. De directie is niet aansprakelijk te stellen voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.