A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2018

Van 17 t/m 19 augustus strijken in Biddinghuizen duizenden Lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise. Drie dagen boordevol muziek, theater, comdey, film, literatuur en wetenschap. Lowlands is een echte campingflight dus je kunt je tent opslaan op één van de zeven campings of je huurt een accommodatie op de Gllamcamp. Met z’n allen maken we er drie dagen een groot feest van waar herinneringen worden gemaakt, verliefdheden ontluiken en vriendschappen worden gesmeed. Welkom in de Free State of LLow!

Festivalticket

Prijs: €195 (incl. €10 servicekosten)

Een festivalticket geeft toegang tot het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar station Lelystad of station Dronten. Er worden geen dagkaarten verkocht.

Uitverkocht

Kom je met de camper, caravan of vouwwagen?

Dan heb je een camper camping ticket nodig!

Campers

Een camper camping ticket is alleen geldig in combinatie met een Lowlands Festival ticket.

  • 1 standplaats van 30m2 voor een camper-caravan-vouwwagen + 1 (voor)tent
  • Maximale lengte camper/caravan: 8,5 meter
  • Gasinstallaties met losse uitneembare gasflessen in campers, caravans en/of vouwwagen zijn vanwege brandweervoorschriften niet toegestaan. Alleen gasinstallaties met vaste niet-verwijderbare ingebouwde gastanks zijn toegestaan. Voor campers en APK plichtige caravans met zo’n vaste gasinstallaties dient een recent (max. 1 jaar oud) APK-keuringsrapport te worden getoond.
  • Voor caravans zonder APK keuring die wel een vaste gasinstallaties hebben, dient een recente (max. 2 jaar oud) gaskeuring G607 te worden getoond. Zonder één van deze keuringsdocumenten, is het alleen toegestaan om kleine gasflessen (max. 190 gram) voor eenmalig gebruik mee te nemen.
  • Voor de trekkende auto van een caravan is geen extra parkeerticket nodig. Je parkeert je auto op de camping van de camper camping.
  • De organisatie houdt zich het recht voor een voertuig te weigeren

Camper camping ticket met stroomaansluiting
Prijs: €149 (incl. €10 servicekosten)

- Inclusief 1x 6 ampere stroomaansluiting
- Camper Camping plekken met een stroomaansluiting staan gegroepeerd op een apart gedeelte van de Camper Camping

UITVERKOCHT

Camper camping ticket zonder stroomaansluiting
Prijs: €79 (incl. €7,18 servicekosten)

UITVERKOCHT

Treinretour

Prijs: €19

Geldig vanaf ieder treinstation in Nederland naar en van treinstation Lelystad en treinstation Dronten. Geldigheid: 16 augustus t/m 20 augustus 2018 waarbij de heenreis op 16 of 17 augustus is en de terugreis op 19 of 20 augustus. Verkrijgbaar tot zondag 12 augustus 23:59 uur.

ZOEK RETOUR

Parkeerticket

Prijs: €15 (incl. €1,36 servicekosten)

Parkeren is toegestaan van donderdag 16 augustus 09:00u tot maandag 20 augustus 12:00u. Op de parkeerplaats geldt de wegenverkeerswet en het reglement verkeersregels en verkeerstekens. De parkeerplaats wordt niet bewaakt en is op eigen risico. Een parkeerticket is alleen geldig in combinatie met een Lowlands Festival ticket.

ZOEK TICKET

Gllamcamp

Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag meer luxe tijdens je verblijf? Boek een accommodatie op de Lowlands Gllamcamp! De Gllamcamp bestaat uit twee gedeeltes: op de Gllamcamp Basic staan eenvoudige doch comfortabele accommodaties en op de Gllamcamp DeLLuxe kun je terecht voor Comfort en Delluxe accommodaties met aanvullende voorzieningen zoals heerlijke (boxspring)bedden, koelkasten en overige faciliteiten. Gllamcamp DeLLuxe heeft bovendien een eigen badhuis en bij de diverse loungeplekken of rond het kampvuur kun je nog even lekker chillen na een mooie festivaldag. Bij de DeLLuxe kiosk haal je versgemalen bonenkoffie, heerlijke sapjes of een goed ontbijt om de dag mee te starten en natuurlijk is er ook een biertje of wijntje verkrijgbaar. Zelfs een parkeerplaats op enkele minuten wandelen van je Delluxe accommodatie op de Gllamping DeLLuxe is mogelijk! Deze parkeerkaart kun je aan je bestelling toevoegen nadat je een accommodatie hebt gekozen.

*Let op: alle personen die in een accommodatie op Gllamcamp verblijven dienen in het bezit te zijn van een festivalticket voor het festival. Deze tickets dienen separaat gekocht te worden.

UITVERKOCHT

Gespreid betalen

Prijs: €202,50 (incl. €10 servicekosten en €7,50 handelingskosten gespreid betalen)

Betaal je festivalticket in drie termijnen.
Prijs eerste termijn: €82,50 inclusief servicekosten.
Prijs tweede en derde termijn: €60 inclusief servicekosten.
Voor meer informatie over gespreid betalen bekijk je hier de voorwaarden.

Een festivalticket geeft toegang tot het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar station Lelystad of station Dronten. Er worden geen dagkaarten verkocht.

UITVERKOCHT

Groepsticket

10 festivaltickets voor €1850,- (incl. 10 x €10 servicekosten)

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €1850 (incl. 10 x €10 servicekosten). Dat is dus tien euro korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren.

Een festivalticket geeft toegang tot het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar station Lelystad of station Dronten. Er worden geen dagkaarten verkocht.

* Let op: De capaciteit van de groepstickets is beperkt. Er zijn 1.000 groepstickets beschikbaar (10.000 bezoekers). Bestel je groepsticket dus op tijd om te kunnen profiteren van deze korting.

UITVERKOCHT