A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2019: 16 t/m 18 AUGUSTUS

Van 16 t/m 18 augustus strijken in Biddinghuizen duizenden Lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise. Drie dagen boordevol muziek, theater, comedy, film, literatuur en wetenschap. Zowel headliners als jonge honden trekken steevast volle tenten, want Lowlanders kennen hun klassiekers, maar blijven altijd nieuwsgierig! Lowlands is een echte campingflight dus je kunt je tent opslaan op één van de zeven campings of je huurt een accommodatie op de Gllamcamp. Met z’n allen maken we er drie dagen een groot feest van waar herinneringen worden gemaakt, verliefdheden ontluiken en vriendschappen worden gesmeed. Welkom in de Free State of LLow!

Festivalticket

Prijs: €210,- (incl. €10,- servicekosten)

Een festivalticket geeft toegang tot het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar treinstations Dronten en Lelystad. Er worden geen dagkaarten verkocht.

Uitverkocht!

Kom je met de camper, caravan of vouwwagen?

Dan heb je een camper camping ticket nodig!

Camper

Een camper camping ticket is alleen geldig in combinatie met een Lowlands Festival ticket.

 • Gasinstallaties met losse uitneembare gasflessen in campers, caravans en/of vouwwagen zijn vanwege brandweervoorschriften niet toegestaan. Alleen gasinstallaties met vaste niet-verwijderbare ingebouwde gastanks zijn toegestaan. Voor campers en APK plichtige caravans met zo’n vaste gasinstallatie dient een recent (max. 1 jaar oud) APK-keuringsrapport te worden getoond. Voor caravans zonder APK keuring die wel een vaste gasinstallatie hebben, dient een recente (max. 2 jaar oud) gaskeuring G607 te worden getoond. Zonder één van deze keuringsdocumenten, is het alleen toegestaan om kleine gasflessen (max. 250 gram) voor eenmalig gebruik mee te nemen.
 • Voor de trekkende auto van een caravan is geen extra parkeerticket nodig. Je parkeert je auto op de camping van de camper camping.
 • De organisatie houdt zich het recht voor een voertuig te weigeren.

* Let op: de tickets voor de Camper Camping kunnen uitverkocht raken. Wees dus op tijd met het kopen van je ticket.

Camper Camping Ticket Regular

Prijs: €89,- (incl. €9,54 servicekosten)

 • 1 standplaats van 30m2 voor een camper-caravan-vouwwagen + 1 (voor)tent
 • maximale lengte camper/caravan: 7,5 meter

Camper camping ticket regular

Camper Camping Ticket Large

Prijs: €131,50 (incl. €10,- servicekosten)

 • 1 standplaats van 40m2 voor een camper-caravan-vouwwagen + 1 (voor)tent
 • maximale lengte camper/caravan: 10 meter

Camper camping ticket large

Camper Camping Ticket Regular + Stroom

Prijs: €169,- (incl. €10,- servicekosten)

 • 1 standplaats van 30m2 voor een camper-caravan-vouwwagen + 1 (voor)tent
 • maximale lengte camper/caravan: 7,5 meter
 • inclusief 1 x 6 ampère stroomaansluiting
 • Camper Camping plekken met een stroomaansluiting staan gegroepeerd op een apart gedeelte van de camper Camping

Uitverkocht!

Camper Camping Ticket Large + Stroom

Prijs: €211,50 (incl. €10,- servicekosten)

 • 1 standplaats van 40m2 voor een camper-caravan-vouwwagen + 1 (voor)tent
 • maximale lengte camper/caravan: 10 meter
 • inclusief 1 x 6 ampère stroomaansluiting
 • Camper Camping plekken met een stroomaansluiting staan gegroepeerd op een apart gedeelte van de camper Camping

Uitverkocht!

Parkeerticket

Prijs: €16,- (incl. €1,71 servicekosten)

Een parkeerticket is alleen geldig in combinatie met een Lowlands Festivalticket. Parkeren is toegestaan van donderdag 15 augustus 2019 09:00u tot maandag 19 augustus 2019 12:00u. Op de parkeerplaats geldt de wegenverkeerswet en het reglement verkeersregels en verkeerstekens. De parkeerplaats wordt niet bewaakt.

Parkeren is op eigen risico

Parkeerticket

Lowlands Treinretour

Prijs €19,-

 • Geldig vanaf ieder treinstation in Nederland naar en van treinstation Dronten of Lelystad
 • Geldigheid: 15 t/m 19 augustus 2019 waarbij de heenreis op 15 of 16 augustus is en de terugreis op 18 of 19 augustus. Het treinretour is op werkdagen geldig vanaf 9 uur in de ochtend en in het weekend de gehele dag.
 • Verkrijgbaar tot 13 augustus 23:59
 • Code(s) om het Treinretour te verzilveren ontvang je op 14 augustus per mail
Let op: Op donderdag 15 augustus zijn er werkzaamheden bij station Weesp. Kom jij die dag met de trein uit de richting van Amsterdam of Noord-Holland? Dan kun je reizen via Utrecht/Amersfoort, richting Zwolle naar Dronten. Vanaf station Dronten rijden pendelbussen naar het festivalterrein. Vanuit andere plekken in het land is Lowlands goed bereikbaar, maar we raden je aan voor vertrek altijd de NS reisplanner te raadplegen. Op vrijdag 16 t/m maandag 19 augustus zijn er geen werkzaamheden bij station Weesp.

Uitverkocht!

GLLAMCAMP

Gllamcamp

Prijzen variëren van €155,- tot €1470,50 per accommodatie (inclusief servicekosten)
Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag meer luxe tijdens je verblijf? Boek een accommodatie op de Lowlands Gllamcamp!
De Gllamcamp bestaat uit twee gedeeltes: op de Gllamcamp Basic staan eenvoudige doch comfortabele accommodaties en op de Gllamcamp DeLLuxe kun je terecht voor Comfort en Delluxe accommodaties met aanvullende voorzieningen zoals heerlijke (boxspring)bedden, koelkasten en overige faciliteiten. Gllamcamp DeLLuxe heeft bovendien een eigen badhuis en bij de diverse loungeplekken of rond het kampvuur kun je nog even lekker chillen na een mooie festivaldag. Bij de DeLLuxe kiosk haal je versgemalen bonenkoffie, heerlijke sapjes of een goed ontbijt om de dag mee te starten en natuurlijk is er ook een biertje of wijntje verkrijgbaar.
Bij een boeking van een Comfort of Delluxe accommodatie is één parkeerticket voor de Gllamcamp Delluxe parking inbegrepen. Deze parking is op korte loopafstand van de Gllamcamp. Indien gewenst kunnen per Comfort of Delluxe accommodatie nog 2 extra parkeertickets voor de Gllamcamp Delluxe parking bijgeboekt worden. Overige auto’s kunnen op de reguliere parking parkeren. Er is een beperkte capaciteit op de Gllamcamp Parking Delluxe, deze tickets kunnen uitverkocht raken.

*Let op: alle personen die in een accommodatie op Gllamcamp verblijven dienen in het bezit te zijn van een festivalticket voor het festival. Deze tickets dienen separaat gekocht te worden.

Uitverkocht!

Festivalticket - Gespreid betalen

Prijs: €217,50 (incl €10 servicekosten en €7,50 handelingskosten gespreid betalen)

Betaal je festivalticket in drie termijnen.
Prijs eerste termijn: €92,50 inclusief servicekosten
Prijs tweede en derde termijn: €62,50

Een festivalticket geeft toegang tot het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar stations Dronten en Lelystad. Er worden geen dagkaarten verkocht. Informatie over de pendelbusdienstregeling volgt later.

Uitverkocht!

Festivalticket - Groepsticket

10 festivaltickets voor de prijs van €2.000,- (incl. 10x €10,- servicekosten)

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €2.000,- (incl. 10x €10,- servicekosten). Dat is dus tien euro korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren.

Een festivalticket geeft toegang tot het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar stations Dronten en Lelystad. Er worden geen dagkaarten verkocht. Informatie over de pendelbusdienstregeling volgt later.

*Let op: de capaciteit van de groepstickets is beperkt. Er zijn 1.000 groepstickets beschikbaar (10.000 bezoekers) Bestel je groepsticket dus op tijd om te kunnen profiteren van deze korting.

Uitverkocht!

Wil je gegarandeerd met je vrienden bij elkaar staan op de camping?

Dan kun je een ticket voor een gereserveerde groepsplek op de camping kopen!

Groepscampingplek

Een groepscampingplek-ticket is alleen geldig in combinatie met een Lowlands Festival ticket.

* Let op: de tickets voor de groepsplekken kunnen uitverkocht raken. Wees dus op tijd met het kopen van je ticket.

Prijs: €499,- (incl. €10,- servicekosten)

 • een gereserveerde groepsplek van 10x10m
 • inclusief 12 persoons picknicktafel en 5x3m partytent
 • de groepscampingplekken bevinden zich op Camping 1
Uitverkocht!