PartyPlug Pro Natural – 21dB

De PartyPlug Pro Natural oordoppen zijn de meest complete universele oordoppen die er zijn. Deze oordoppen bevatten de beste (lineaire) muziekfilters waardoor muziek natuurgetrouw wordt gedempt en de kwaliteit uitstekend behouden wordt. De demping is 21 decibel en gesprekken blijven uitstekend verstaanbaar. De oordoppen kunnen makkelijk gereinigd worden en gaan lang mee. Daarnaast ontvang je een reinigingsspray, een koordje om je oordoppen makkelijk om de nek te laten hangen en een handige etuitje om ze makkelijk mee te kunnen nemen.

Ben je een echte muziekliefhebber? Dan zijn deze oordoppen de beste keus voor jou.

Levertijd 1 – 3 werkdagen en gratis verzending.

Bestel voor €32,90


PartyPlug – 19dB

De PartyPlug is een goede keuze als je naar een feestje of concert gaat en je oren veilig wilt beschermen. Deze oordoppen bevatten speciale muziekfilters waardoor de muziekkwaliteit goed behouden blijft. De demping is 19 decibel en gesprekken blijven goed verstaanbaar. Je kunt dus onbezorgd genieten van de muziek.
Deze oordoppen zijn geschikt voor de bewuste muziekhebber.

Levertijd 1 – 3 werkdagen en gratis verzending.

Bestel voor €15,90


Pluggies Kids – 25dB

Tegenwoordig nemen ouders hun kids steeds vaker mee naar concerten en festivals, maar wist je dat één op de acht kinderen blijvende gehoorschade op loopt? Stel tere kinderoortjes niet bloot aan onnodig veel lawaai en gebruik de Alpine Pluggies Kids. Oordoppen speciaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Ook geschikt voor volwassenen met een kleine gehoorgang. Deze oordoppen dempen gemiddeld 25 decibel.

Levertijd 1 – 3 werkdagen en gratis verzending.

Bestel voor €15,90


Muffy oorkap – 25dB

Een andere manier om de kinderoren te beschermen, is met de Alpine Muffy. Dit zijn oorkappen met een verstelbare, met zachte stof bedekte beugel. Hierdoor past de Muffy perfect op elk kinderhoofd en kan deze als het ware ‘meegroeien’. De Alpine Muffy gehoorkappen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Deze oorkappen dempen gemiddeld 25 decibel.

Levertijd 1 – 3 werkdagen en gratis verzending.

Bestel voor €29,90