Ticketmaster App


Om jouw ticketleven iets makkelijker te maken, hebben wij de Ticketmaster app voor je ontwikkeld. Je ontdekt er nieuwe events, koopt gemakkelijk tickets voor jouw favoriete artiest en hebt altijd jouw tickets bij de hand.

Aftellen maar

Heb je een event gezien waar je écht tickets voor wilt hebben? Gebruik dan de 'Herinner mij'-functie. Dan sturen we je een berichtje in de app als de tickets bijna in de verkoop gaan.

Populaire tickets

Wil je gewoon even rondkijken en zien wat er momenteel gaande is? Prima! In het tabje 'Populair' vind je de meest populaire events die in de verkoop zijn. Op deze manier mis je nooit iets.

Je telefoon is je ticket

Zeg maar dag tegen onhandige pdf's en papieren tickets. Als je ticket eenmaal gedownload is op je telefoon, blijft hij daar ook, waar je ook bent. Je hebt geen data of WiFi nodig, alleen genoeg batterij.

Nieuwe functionaliteiten

We updaten onze app constant en blijven functies toevoegen om te zorgen dat de app dé plaats blijft waar jij tickets kan kopen. Download 'm nu en blijf terugkomen voor updates.

Handige informatie

Met de Ticketmaster app kan je heel makkelijk en snel tickets vinden en kopen voor events die jij leuk vindt. Hieronder staan wat antwoorden op vragen die vaak gesteld worden.

Hoe vaak wordt de app geüpdated?

We zoeken altijd naar manieren om de app te verfrissen en te verbeteren, om zo de ervaring van het kopen van de tickets nóg beter te maken. De app zal dus regelmatig automatisch updaten.

Wat gebeurt er als ik een nieuwe telefoon heb en de app dus niet meer heb?

Download de Ticketmaster app opnieuw en log in. Al jouw accountinformatie zal automatisch verschijnen.

Ik ben mijn telefoon kwijtgeraakt en kan niet inloggen. Wat nu?

Neem zo snel mogelijk contact op met ons Contact Center en zij zullen je verder helpen.