Yes, lieve lieve Bluppers! Daar gaan we dan, op naar België! Van 11 t/m 14 maart is Center Parcs De Vossemeren van ons en bouwen we een weekend lang feest! Tropische poolparty’s, dj’s, dj’s, dj’s, speurtochten, disco bowlen, verrassingsmomenten en nog veel meer.

Er zijn verschillende verblijven te boeken:

Je boekt in 1 keer een hele bungalow voor het hele weekend, je mag eventueel meerdere bungalows boeken (max 4 per boeker). Er zijn verschillende soorten bungalows: comfort, premium en VIP (uitverkocht!). Wat precies het verschil is en de prijzen check je op www.bungalup.be. En dan nu…. BOEKEN MAAR! 

1B 4 4 4 3 3 9 9 9 9 8 8 8 7 7 6 6 5 5 5 2 2 2 2 1A 1A 1A

Tips bij het boeken
Hieronder zie je in de plattegrond de zone verdeling van Center Parcs De Vossenmeren. Je kunt op de plattegrond hieronder de gewenste zone aanklikken en vanaf daar ga je verder de ticketomgeving in. Je reservering blijft 8 minuten staan, dus zorg dat je de betaling binnen die tijd afrond. Je kunt hier de  Bungalup België 'How to' video (in deze video wordt er gewerkt met boekingscodes, dit is bij Bungalup België niet van toepassing) bekijken, dan weet je precies wat je te wachten staat. Bespaar jezelf hoge transactiekosten en kies voor iDEAL als betaalmethode (geen transactiekosten). Lukt het niet helemaal? Neem dan contact op met de  klantenservice van Ticketmaster. 

Heel veel succes met het boeken!

Liefs,

Team Bungalup & Ticketmaster