Winnaar Giftcard van het Jaar

Vorige week werd de Ticketmaster cadeaukaart verkozen tot Giftcard van het Jaar! Om dat te vieren en alle stemmers te bedanken krijg je alléén op 5 en 6 december 15% korting op een digitale Ticketmaster cadeaukaart tot een maximum van €15,- korting. Kies voor de Digitale cadeaukaart per e-mail en gebruik de kortingscode Hoera bij het afrekenen. Wees er snel bij, want op=op!

Bekijk hier de actievoorwaarden

Sinterklaas cadeautip

Het blijft altijd lastig: wat moet je toch geven aan jouw lootje? Een leuk boek, een mooie plaat of toch een ander cadeautje? Waarschijnlijk heb je al lang naar je beeldscherm gestaard, Maar zoek niet verder: kies voor de Ticketmaster-cadeaukaart! Bestel ‘m online of neem 'm in de winkel (AKO, Dirk DekaMarkt, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Primera en Gamma) mee. Al vanaf €10, dus geschikt voor elke portemonnee!

Ticketmaster cadeaukaart

Iets geven waar iemand nog maanden over napraat? Geef een Ticketmaster cadeaukaart.

Fysieke cadeaukaart bestellen

Digitale cadeaukaart per e-mail

Geen tijd meer om te wachten op de post? Als last-minute cadeau doet de digitale cadeaukaart het altijd goed. Je kan het berichtje doorsturen of print hem uit en doe hem meteen cadeau.

Digitale cadeaukaart bestellen

Cadeaukaart van jouw favoriete zaal

Ken jij iemand die echt trouw de Ziggo Dome of een poppodium een aantal keer per jaar bezoekt? Dan is een cadeaukaart van zijn of haar favoriete zaal natuurlijk wel een heel leuk presentje. Je kunt hem al cadeau doen vanaf €10. Heb je niet zo veel tijd meer? Dan kan je hem ook als digitale cadeaukaart bestellen.

Ziggo Dome | Melkweg | Effenaar | Metropool | Patronaat | De Boerderij | 013

Voor bedrijven

Iets geven waar iemand nog maanden over blijft napraten? Daar hebben wij iets voor: de Ticketmaster cadeaukaart. Een origineel cadeau als bedankje, voor een afscheid of voor een verjaardag voor een werknemer. De cadeaukaart is ook in te zetten als incentive, (kerst)geschenk of premium. Of wat dacht je van cadeaumomenten als secretaressedag of dag van de mantelzorg!

Meer informatie

Naar de winkel

Heb je direct een Ticketmaster cadeaukaart nodig? Dat kan! Bij de winkels AKO, Dirk, DekaMarkt, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Primera en Gamma kun je een cadeaukaart kopen met ieder gewenst bedrag erop vanaf €10.

Wil je een cadeaukaart kopen voor iemand in het buitenland?