De Grote Schijn

De Grote Schijn

Het Kralingse Bos in Rotterdam vormt tijdens de herfstvakantie het decor voor een bijzondere avondwandeling! Alsof het bos bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing. Bomen lijken tot leven te komen, paddenstoelen zijn weggeplukt uit een sprookje en krijgen een lichtgevende gloed. De natuur speelt dan ook de hoofdrol in dit bijzondere spektakel met het bos als natuurlijk decor.

Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze 2 kilometer lange wandeltocht door het donker. Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Geen sprookjeswezens of boze tovenaars die hun magie verspreiden en zo het bos tot leven wekken, alles komt voort uit een sterk staaltje techniek. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere, een belevenis voor jong en oud.

Beleef een lichtshow die zorgt voor verwondering! Meer informatie vind je op www.degroteschijn.nl.

Ticketinformatie

Kies eerst de dag dat je De Grote Schijn wilt bezoeken. Om lange wachtrijen bij de entree te voorkomen, werken we met tijdblokken van een kwartier. Na het kiezen van je dag, vragen we je om een tijdstip te kiezen, gedurende dat kwartier kun je naar binnen. Zodra je binnen bent mag je zo lang blijven als je zelf wenst, dus je hebt voldoende tijd om de makkelijk toegankelijke route van ca. 2 kilometer op eigen tempo af te leggen. Om 23.00 uur gaan alle lichten uit. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis welkom bij De Grote Schijn.

  Vrijdag t/m zondag Maandag t/m donderdag
Volwassenen €16,15 €14,65
Kinderen t/m 3 jaar gratis Gratis
Kinderen 4 - 12 jaar €13,15 €11,65
65+ €13,15 €11,65
Familiekaarten* €51,30 €46,80
Groepstickets (v.a. 20 personen)** €14,65 p.p.p.t. €12,15 p.p.p.t.


* Een familiekaart is voor 2 volwassenen + 2 kinderen óf 1 volwassenen + 3 kinderen
** Klik hier om een groepsticket te boeken


Collector Ticket

Collector Ticket

Het Collector Ticket is een unieke, tastbare herinnering voor het leven. Met dit toegangsbewijs heb je als fan een mooi souvenir en heb je later meteen een herinnering aan die mooie ervaring van dit event.