Down The Rabbit Hole 2020 | Ticketmaster

Down The Rabbit Hole 2020


De zevende editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 3 t/m 5 juli 2020 in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is.


🎫 FESTIVALTICKET

Prijs: €187,50 (incl. €10 servicekosten)

Een festivalticket geeft toegang tot het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de festivalcamping (met eigen tent) en vervoer per pendelbus van en naar treinstation Wijchen. Er worden geen dagkaarten verkocht.

🎫 FESTIVALTICKET - GESPREID BETALEN

Prijs: €195,- (incl. €10 servicekosten en €7,50 handelingskosten gespreid betalen)

Betaal je festivalticket in drie termijnen. Klik hier voor meer informatie over de termijnen.

✓ Prijs eerste termijn: €79,- inclusief servicekosten
✓ Prijs tweede en derde termijn: €58

Een festivalticket geeft toegang tot het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar station Wijchen. Er worden geen dagkaarten verkocht.

🎫 FESTIVALTICKET - GROEPSTICKET

10 festivaltickets voor de prijs van €1690 (incl. 10 x €10 servicekosten)

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €1.690 (incl. 10 x €10 servicekosten). Dat is dus €18,50 korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren.

Een festivalticket geeft toegang tot het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar station Wijchen. Er worden geen dagkaarten verkocht.

* Let op: de capaciteit van de groepstickets is beperkt. Er zijn 600 groepstickets beschikbaar (6.000 bezoekers) Bestel je groepsticket dus op tijd om te kunnen profiteren van deze korting.


Resort

🎫 RABBIT RESORT

Ga jij voor luxe en comfort?

Natuurlijk kun je met je eigen tent naar Down The Rabbit Hole komen. Maar als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer luxe en comfort, kun je ook kiezen voor accommodaties die bij aankomst voor je klaarstaan. Laat je bijvoorbeeld volledig in de watten leggen op Rabbit Deluxe, neem met je hele vriendengroep intrek in een grote legertent op de Groepscamping, of travel light op The Big Easy: er is voor iedereen een passend holletje te vinden.

Prijzen voor het Rabbit Resort varieren van €48,90 tot €599 per persoon (exclusief €10 servicekosten per accommodatie)

* Let op: een ticket voor een Rabbit Resort accommodatie geeft GEEN toegang tot het festival. Iedere persoon die in een accommodatie op het Rabbit Resort verblijft dient in het bezit te zijn van een festivalticket voor het festival. Deze tickets dienen separaat gekocht te worden.

Kom je met de camper, caravan of vouwwagen?

Dan heb je een campercampingticket nodig!

Camper

Let op: een ticket voor de Campercampingticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon die op de Campercamping verblijft dient in het bezit te zijn van een festivalticket voor het festival. Deze tickets dienen separaat gekocht te worden.

✓ Gasinstallaties met losse uitneembare gasflessen in campers, caravans en/of vouwwagen zijn vanwege brandweervoorschriften niet toegestaan. Alleen gasinstallaties met vaste niet-verwijderbare ingebouwde gastanks zijn toegestaan. Voor campers en APK plichtige caravans met zo n vaste gasinstallaties dient een recent (max. 1 jaar oud) APK-keuringsrapport te worden getoond.
Voor caravans zonder APK keuring die wel een vaste gasinstallaties hebben, dient een recente (max. 2 jaar oud) gaskeuring G607 te worden getoond. Zonder een van deze keuringsdocumenten, is het alleen toegestaan om kleine gasflessen (max. 250 gram) voor eenmalig gebruik mee te nemen.
✓ Voor de trekkende auto van een caravan is geen extra parkeerticket nodig. Je parkeert je auto op de camping van de Campercamping.
✓ Stuur een mail naar jump@downtherabbithole.nl indien je voertuig langer dan is dan 11 meter
✓ De organisatie houdt zich het recht voor een voertuig te weigeren

* Let op: de tickets voor de Campercamping kunnen uitverkocht raken. Wees dus op tijd met het kopen van je ticket.

🎫 CAMPERCAMPINGTICKET ZONDER STROOM

Prijs: €119 (incl. €10 servicekosten)

✓ 1 standplaats van 5m x 7,5m voor een camper-caravan-vouwwagen + 1 (voor)tent
✓ Indien je een voertuig hebt dat langer is dan 7,5m, dien je 2 Campercampingtickets aan te schaffen

🎫 CAMPERCAMPINGTICKET
MET STROOM

Prijs: €179 (incl. €10 servicekosten)

✓ 1 standplaats van 5m x 7,5m voor een camper-caravan-vouwwagen + 1 (voor)tent
✓ Indien je een voertuig hebt dat langer is dan 7,5m, dien je 2 Campercampingtickets aan te schaffen
✓ Inclusief 1x 6 ampère stroomaansluiting

🎫 PARKEERTICKET

Prijs: €18,50 (incl. €1,60 servicekosten)

Een parkeerticket is alleen geldig in combinatie met een Down The Rabbit Hole Festivalticket.

✓ Parkeren is toegestaan van donderdag 2 juli 2020 11:30u tot maandag 6 juli 2020 14:00u.
✓ Op de parkeerplaats geldt de wegenverkeerswet en het reglement verkeersregels en verkeerstekens.
De parkeerplaats wordt niet bewaakt.
✓ Parkeren is op eigen risico

🎫 DTRH TREINRETOUR

Prijs: €21

Geldig vanaf ieder treinstation in Nederland naar en van treinstation Wijchen

✓ Het DTRH treinretour is geldig in de tweedeklas van treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion en Syntus
✓ Geldigheid: 2 t/m 6 juli 2020 voor 1 heenreis en 1 terugreis waarbij de heenreis op 2, 3, 4 of 5 juli plaatsvindt en de terugreis op 3, 4, 5 of 6 juli.
✓ Op donderdag, vrijdag en maandag is het ticket vanaf 09.00u geldig. Op zaterdag en zondag de gehele dag.
✓ Verkrijgbaar tot 29 juni 23:59

Collector Tickets

Er zijn ook Collector Tickets beschikbaar. Het is niet alleen een toegangsbewijs - het is een souvenir voor de echte fan. Kies in het bestelproces dan voor 'Collector Ticket'.


Handige informatie

Best spannend zo'n ticketverkoop. Dat snappen we heel goed. Vaak roept dat ook vragen op, dus daar helpen we je een handje mee.

Wat is de gouden besteltip?

Het belangrijkste wat je kan doen voordat de verkoop begint is zorgen dat je al ingelogd bent. Is de verkoop eenmaal begonnen, refresh dan niet! Op het moment dat de verkoop begint, krijg je een willekeurige plek in de rij. Er komt dus ook een stukje geluk bij kijken. Meer besteltips vind je hier.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Veel antwoorden op je vragen kan je vinden op onze FAQ. Mocht je er dan nog niet uitkomen, dan kan je ons op veel verschillende manieren bereiken. Stuur een berichtje via Facebook, Twitter of Instagram. Maar ook via Whatsapp kan je ons een berichtje sturen op +31 6 4343 90 90 of klik hier. Bel 0900-3001250 (60 cpm) als je telefonisch tickets wil boeken.