Gift Card

Ticketmaster Gift Card

Op de Ticketmaster Gift Card zet je een saldo naar keuze, met een maximum van €300,-. Voeg er een persoonlijk berichtje aan toe en geef de Gift Card cadeau. De Gift Cards zijn alleen online te besteden op Ticketmaster.nl. Bezorgkosten vanaf €2,50 per transactie.

Geef een Ticketmaster Gift Card

Venue Gift Card

Met de Venue Gift Card geef je tegoed cadeau om tickets te kopen voor een specifieke zaal. Ideaal wanneer je al weet waar de ontvanger zijn Gift Card gaat besteden. De Venue Gift Card is op dit moment verkrijgbaar voor Ziggo Dome - Effenaar - Melkweg - Paradiso - Metropool - Patronaat - Boerderij - 013. Bestel maandag tot en met vrijdag vóór 12.00 uur en je hebt 'm de volgende werkdag in huis. Ook voor Venue Gift Cards geldt dat deze alleen online te besteden zijn op Ticketmaster.nl en dus niet aan de kassa van de betreffende zaal.

Geef een Venue Gift Card

e-Gift Card

De Ticketmaster e-Gift Card is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag tot en met €300,-. Voeg een persoonlijk berichtje toe en verstuur de e-Gift Card direct per e-mail of print thuis uit en geef `m zelf.

Geef een e-Gift Card

e-Gift Card met foto

Maak de e-Gift Card extra persoonlijk door een foto toe te voegen. Deze e-Gift Card dien je zelf uit te printen en volgens de aangegeven lijntjes te vouwen. Net wat leuker om te geven dan een gewone e-Gift Card!

Geef een e-Gift Card met foto

Gift Card zakelijk

Een Ticketmaster Gift Card is een perfect personeels- of relatiegeschenk. Geef jouw personeel of klanten live entertainment cadeau! Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag tot en met €300,-.

Check de mogelijkheden