Speciale voorwaarden voor Platinum Tickets

Op de verkoop van Platinum Tickets zijn, naast de algemene voorwaarden van de organisator van het evenement en de verkoopvoorwaarden van Ticketmaster, de volgende aanvullende voorwaarden van toepassing. Bij tegenstrijdigheid tussen de onderstaande voorwaarden en de algemene voorwaarden van de organisator van het evenement en/of de verkoopvoorwaarden van Ticketmaster, prevaleren onderstaande voorwaarden.

Platinum Tickets worden door Ticketmaster namens de organisator van een evenement/artiest verkocht. Verkoop geschiedt uitsluitend via deze site. De prijs van Platinum Tickets komt tot stand op basis van de vraag en het aanbod ten tijde van uw aankoop. Die prijs kan dus variëren: u betaalt de prijs die gevraagd wordt op het moment van aankoop, maar de prijs van soortgelijke Platinum Tickets kan na uw aankoop stijgen of dalen. U heeft geen recht op een vergoeding wanneer de prijs van soortgelijke Platinum Tickets daalt.

Platinum Tickets behoren tot de beste tickets die beschikbaar zijn voor een evenement, waardoor de aantallen zeer beperkt kunnen zijn en derhalve snel uit kunnen verkopen. Incidenteel kunnen er aanvullende tickets voor een evenement vrijkomen, maar Ticketmaster heeft geen invloed op de beschikbaarheid van die tickets.

Verdere informatie over de eventuele aanvullende vergoedingen of (service)kosten die van toepassing zijn op uw bestelling van Platinum Tickets kunt u vinden op de pagina’s waar de Platinum Tickets worden aangeboden.