Collector Ticket

Het Terracottaleger van Keizer Qin

De tentoonstelling “Het Terracottaleger van Keizer Qin” neemt je mee terug in de geschiedenis naar het jaar 221 voor Christus. Dit is het jaar waarop meerdere oorlogvoerende rijken werden verenigd tot één grote staat. Qin Shi Huangdi was de eerste keizer van het China dat wij vandaag de dag kennen, tevens was hij het brein achter het terracottaleger en de Chinese muur. De tentoonstelling is ingericht met figuren van levensgrote krijgers, paarden en twee exclusieve strijdwagens. Een documentaire illustreert de geschiedenis van het terracottaleger van bouw tot vondst. Naast het terracottaleger kun je genieten van Chinese kunst, oude Chinese voorwerpen en een fotoreportage van het moderne China.

Het Collector Ticket is een unieke, tastbare herinnering voor het leven. Met dit toegangsbewijs heb je als fan een mooi souvenir en heb je later meteen een herinnering aan die mooie ervaring van dit event.

Locatie: Kleine Beer 8 3067ZW, Rotterdam

Beleid rondom fotografie

Je mag foto’s maken zonder flits en op strikte voorwaarde dat deze niet online worden gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

De tentoonstelling is dagelijks geopend. Actuele openingstijden kun je verderop op deze pagina vinden, of op de website van het terracottaleger.
Volwassenen Kinderen (0 t/m 3) Kinderen (4 t/m 12) Studenten & 65+ Collector Ticket Familie ticket (2+2 / 1+3)
€14,00 Gratis €10,00 €10,00 €18,95 €43,20
Tickets zijn online verkrijgbaar via Ticketmaster.nl, via de Ticketmaster app en aan de kassa van de tentoonstelling. Online tickets zijn gebonden aan een vooraf gekozen dag, het kan zijn dat er aan de kassa voor bepaalde dagen niet voldoende capaciteit is.
In dat geval proberen we je op een latere dag alsnog binnen te laten. Voorwaarde is dat de capaciteit het toelaat, neem altijd van de voren contact op.
Ja, er worden tickets aan de kassa verkocht. Echter kunnen wij niet garanderen dat er altijd voldoende capaciteit is.
Ja, neem dan contact op met het Contact Center via het online contactformulier. Voorwaarde is dat tickets minimaal 1 dag voor het bezoek en eenmalig gewijzigd kunnen worden. De datum voor het nieuwe bezoek moet minimaal 1 week in de toekomst liggen. Aan het wijzigen van tickets zijn kosten verbonden. Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen.
Voor groepen vanaf 20 personen dien je contact op te nemen met de organisator. Dit kan via de website van het terracottaleger.
Ja, deze kan je alleen kopen via Ticketmaster.nl.
Nee, het is helaas niet mogelijk een parkeerplaats te reserveren. Alexandrium Shopping Center biedt voldoende parkeergelegenheid.

Je kunt het beste parkeren in Parkeergarage Noord (Schorpioenstraat 250, 3067 KW Rotterdam) of Parkeergarage Zuid (Zuiderkruisstraat 10, 3067 LX Rotterdam).
Ja, de gehele tentoonstelling is gelijkvloers.
Gemiddeld zijn bezoekers 90 minuten binnen.
Het maken van video’s is strikt verboden. U mag foto’s maken zonder flits, u mag deze foto’s voor privé gebruik op social media delen.
Nee, dit is niet toegestaan.
Nee, dit is niet toegestaan.
Ja, met de CJP-pas krijg je 33% korting op de kassaprijs. Deze kaartjes zijn enkel aan de kassa te koop. Naast de korting voor pashouders zijn we ook CJP-acceptant. Komt u met uw leerlingen op bezoek? Vraag dan naar de extra aantrekkelijke voorwaarden.

Openingstijden

Maandag – 10:30 - 18:00 uur
Dinsdag – 10:30 – 18:00 uur
Woensdag – 10:30 tot 18:00 uur
Donderdag – 10:30 tot 18:00 uur
Vrijdag – 10:30 tot 18:00 uur
Zaterdag - 10:30 tot 18:00 uur
Zondag - 12:00 tot 18:00 uur

Aangepaste openingstijden

2020
Vrijdag 10 april – 10:30 - 19:00 uur

Geadviseerde laatste entree half uur voor sluitingstijd.