Arenagebied | Ticketmaster
Gig

Koop nu je Treinretour

Reis gemakkelijk en snel naar Ziggo Dome, AFAS Live of de Amsterdam ArenA!

Reizen naar Arenagebied

Het Treinretour wordt aangeboden bij de meeste concerten in de Ziggo Dome, de AFAS Live of de Amsterdam ArenA. Je kunt onbezorgd genieten van je concertavond, want je hebt vooraf je NS-vervoerbewijs al in bezit voor de heen- en terugreis.

Neem lekker de trein en reis op een comfortabele manier naar station Amsterdam Bijlmer ArenA of station Duivendrecht.

NS en Ticketmaster wensen je een fijne reis.

Hoe werkt het?

  • Bestel hier je Treinretour
  • Je ontvangt direct een bevestigingsmail van Ticketmaster
  • Twee dagen voor het event ontvang je de couponcode(s) van Ticketmaster waarmee je je Treinretour via ns.nl kunt verzilveren
  • Let op: het Treinretour is alleen geldig i.c.m. een Ticketmaster ticket. Houd deze in de trein dus bij de hand!
Koop hier jouw Treinretour!

Veelgestelde vragen


Wat zijn de voordelen van een Treinretour?

› Reizen voor een scherp tarief.
› Vanuit huis je heen- en terugreis regelen.
› Niet in de rij staan voor de kaartautomaat.
› Geldig op de dag van het event na 09.00 uur, tot 04.00 uur de volgende dag op maandag t/m vrijdag. Op zaterdag en zondag de gehele dag geldig.
› Geldig vanaf elk station in Nederland.
› Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Ik heb een Treinretour gekocht, wanneer is dit ticket geldig?

› Het Treinretour is alleen geldig i.c.m. een Ticketmaster ticket en op de dag van het event. Houd deze in de trein dus bij de hand!
› Het Treinretour is geldig voor 1 dag voor een heen- en terugreis.
› Het Treinretour is van maandag t/m vrijdag geldig na 09.00 uur ’s ochtends tot 04.00 uur ’s nachts de volgende dag en op zaterdag en zondag de gehele dag.
› Het Treinretour is geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, NS, Syntus en Veolia. Ook geldig op binnenlandse trajecten van Intercity Brussel en Intercity Berlijn. Het Treinretour is mét toeslag geldig in de Intercity direct tussen Schiphol en Rotterdam, en met toeslag op ICE International. Niet geldig in Thalys.

Waar kan ik informatie ophalen over de vertrektijden van de treinen?

Je kunt jouw persoonlijke reisadvies aanvragen op NS.nl of via de gratis Reisplanner Xtra app. Let op: de normale dienstregeling van NS wordt niet aangepast voor dit event. Klik hier om te zien of de treinen rijden van en naar het station van jouw keuze.

Ik heb een code per mail ontvangen voor het Treinretour, wat moet ik hiermee doen?

De code die je in de bevestigingsmail hebt ontvangen, is de code waarmee je jouw persoonlijke eticket kunt ophalen in de e-ticketshop van NS. Hieronder staan de stappen beschreven:

1. Klik de couponcodes in de e-mail. Indien je niet automatisch wordt doorgestuurd, ga naar www.ns.nl/couponcode.
2. Voer de couponcode in & klik op ‘verzilveren‘.
3. Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘in winkelwagen‘.
4. Controleer al je gegevens en klik op ‘bestelling afronden‘.
5. Op de bedank pagina & in de bevestigingsmail vind je een knop naar ‘jouw persoonlijke pagina‘.
6. Bezoek jouw persoonlijke pagina, hier kan je het e-ticket als pdf downloaden.
7. Print het e-ticket uit en houd deze bij je in de trein. Of laad het kaartje voor de trein in de Reisplanner Xtra app.

Ik heb een Treinretour gekocht. Wat is mijn vervoerbewijs?

De code die je per mail hebt ontvangen, kun je verzilveren voor een e-ticket in de e-ticketshop van NS. Kijk voor de exacte stappen bij bovenstaande vraag. Voor meer informatie over het reizen met een e-ticket kun je terecht op de website van NS.

› Zorg dat je altijd het e-ticket en een geldig identificatiebewijs op dezelfde naam bij je hebt. Bij controle in de trein en op de stations ben je verplicht om beide te tonen.
› Een e-ticket is persoonlijk en niet overdraagbaar.
› Het e-ticket is geldig als het is afgedrukt in kleur of in zwart-wit- op blanco A4 papier, in portretformaat (verticaal) zonder aanpassing van de printgrootte, op een laser- of inktjetprinter. Het kan in geen geval worden aangeboden op een andere drager (elektronisch, scherm enz.). Daarnaast is het e-ticket geldig in de Reisplanner Xtra app.
› Een goede afdrukkwaliteit is noodzakelijk. E-tickets die slecht werden afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, worden geweigerd en als ongeldig beschouwd.

Ik heb een Treinretour gekocht. Kan ik deze annuleren?

Annuleren van het Treinretour is niet mogelijk. De code is te verzilveren tot het einde van het jaar waarin je de couponcodes hebt ontvangen.

Welke voorwaarden zijn van toepassing op het Treinretour?

Op het Treinretour zijn de algemene voorwaarden van NS van toepassing. De algemene regeling ‘Geld terug bij vertraging‘ is ook van toepassing op het Treinretour. Klik hier voor de voorwaarden.